Zemana bedava lisans

SeeYouInHell

Doçent
Reaksiyon puanı
3
kendimi bildim bileli bedava lisans dağıtıyorlar, uğraştıracaklarna freeware olsa ya

RunoadeS

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Gereksiz bir program zaten

Sana göre gereksiz olabilir ama gerekli olduğu kişilerde var. Çünkü sistemide virus, keylogger bile olsa sitelere ve programlara yapılan login girişlerini koruyor. Karşıdaki gerçek şifre yerine saçma sapan karakterler görüyor. Özellikle online oyun oynayanlar, bankacılık ve internetten alış veriş yapanlar için çok önemli bir program. Bedava olsa daha iyi olur gerçekten. Habire promosyonları baydı.

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Youtube'da bir video izledim zemana antikeylogger'a nasıl keylogger yedirilir diye adam göstermiş sadece ama açıklamamış nasıl yaptığını Türk biri indirecektim o video'yu görünce vazgeçtim buldum video'yu hadi güveninde göreyim zemana'ya adamların bildiği var'ki bedava lisans dağıtıyorlar :)
[h=1]Zemana Antilogger 1.9.2.510 Sokuş Testi (Penetration Test)[/h]

RunoadeS

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Youtube'da bir video izledim zemana antikeylogger'a nasıl keylogger yedirilir diye adam göstermiş sadece ama açıklamamış nasıl yaptığını Türk biri indirecektim o video'yu görünce vazgeçtim buldum video'yu hadi güveninde göreyim zemana'ya adamların bildiği var'ki bedava lisans dağıtıyorlar :)
[h=1]Zemana Antilogger 1.9.2.510 Sokuş Testi (Penetration Test)[/h]

Evet. Kernelden dalmış. Yeni 1.9.2.511 sürümde o hata yok. Düzeltilmiş.

http://www.zemana.com/TR/whatsnew.aspx?language=TR