Zemana Antilogger 1 Yıllık Lisans (24 saat)

bcelik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
r6f5w.png

AntiLogger, zararlı yazılımların saldırı metodlarına karşı geliştirilmiş, güçlü anti-eylem metodları içeren, yenilikçi güvenlik modülleri ile "Bilgi Güvenliği"nizi imza veritabanına ihtiyaç duymadan, sezgisel olarak koruma altına alır.
Antilogger, bilinen tüm yöntemler ile çalışan bilgi hırsızlığı amaçlı zararlıları engellemektedir. Kullandığı sezgisel koruma metodu ile henüz ortaya çıkmamış ve bilinmeyen yeni saldırı yöntemlerine karşı da "Bilgi Güvenliği"nizi sıfır zamanlı olarak koruyabilmektedir.

Kampanya sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Zemana Kampanyalar sayesinde baya kazanıyor.

3-4 ayda bir çıkıyor böyle.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
[MENTION=60852]S4B0T4J[/MENTION] hocam sen bilirsin. Bu lisans anahtarını ileride format attıktan sonra yeniden kaldığım yerden devam etmesini istiyorum regeditten hangi dosyayı yedeklemeliyim? Daha önce format attıktan sonra devam etmek için lisans girdiğimde kabul ettirememiştim.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
@S4B0T4J hocam sen bilirsin. Bu lisans anahtarını ileride format attıktan sonra yeniden kaldığım yerden devam etmesini istiyorum regeditten hangi dosyayı yedeklemeliyim? Daha önce format attıktan sonra devam etmek için lisans girdiğimde kabul ettirememiştim.
Yoo kabul eder hemde kaldığın yer değil 1 yılı baştan verir. Ben çok denedim. Ama bu şuna bağlı firma o keyi hala iptal etmemişse.. 6 Ay gibi bi sürede etmiyorlar zaten.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Yoo kabul eder hemde kaldığın yer değil 1 yılı baştan verir. Ben çok denedim. Ama bu şuna bağlı firma o keyi hala iptal etmemişse.. 6 Ay gibi bi sürede etmiyorlar zaten.
Ben aldığım zaman iptal oluyor işte o da benim kör talihim. :D

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
kalan gün 400 teşekkürler

bybarut

Asistan
Reaksiyon puanı
4
aynı lisansı veriyor
iki mail adresi ile denedim sonu 9408:laugh:

ozersworld

Profesör
Reaksiyon puanı
14
@S4B0T4J hocam sen bilirsin. Bu lisans anahtarını ileride format attıktan sonra yeniden kaldığım yerden devam etmesini istiyorum regeditten hangi dosyayı yedeklemeliyim? Daha önce format attıktan sonra devam etmek için lisans girdiğimde kabul ettirememiştim.

Kabul eder kardeşim. Etmezsede bende kullanmadığım bu programın bisdujourdan satın alınmış gibi orjinal olan yasal lisanslarınıdan veririm. Ama kabul eder. Fakat bu programa gerek yok bence. Kurdum çoğu kez ama gereksiz. Hips yazılımları zaten antilerin içinde mevcut.

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
Bu ne biçim antilogger ya görev yöneticisinden kapatılabiliyor Zemana'ya hata raporu gönderdim inşallah ilgilenirler.