Zemana AntiLogger 1.9.3.212 - Güvenli İnternet Bankacılığı, Güvenli Online Alışveriş

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
1-%20Antilogger.png

Zemana AntiLogger 1.9.3.212

15 gün tam sürüm

Online alışveriş, e-bankacılık ve sosyal ağ siteleri, virüs, keylogger ve spyware gibi günümüz tehlikelerine davetiye çıkarıyor. Bu tehditleri tespit etmek ve korunmak için, ihtiyacınız olan her şey, Zemana AntiLogger’da var.

Zemana AntiLogger, bilgisayarınızda çalışan veya çalışmaya başlayan programların hepsini kontrol altında tutarak, sezgisel ve gerçek zamanlı davranış analizleri takip yöntemi ile, sisteminize zarar verebilecek veya online şifrelerinizi çalmaya yeltenen zararlıları, birkaç mili saniye içerisinde tespit eder ve durdurur.

Zemana AntiLogger, kurulduğu sistemlerde, minimum hafıza kullanımı ile sistemi yormadan, maksimum koruma performansı sağlar.

Zemana AntiLogger’ın, ne kadar güçlü bir koruma sağladığını test etmek için Simülasyon Test Programlarımızı deneyebilirsiniz.​

• İnternet Bankacılığı ve online finansal işlemlere maksimum koruma
  • Kişisel e-mail ve mesajlara koruma
  • Üst düzey Keylogger koruması
  • Üst düzey Sanal Klavye ve ekran koruması
  • Windows Vista, XP ve 7 ile tam uyum

• Korean language file updated by JaeHyung Lee
  • Minor fixes and improvements

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Geçenlerde 400 günlük lisansım format atınca gitti tekrar girdim kabul etmedi. Lisanslı bulsam iyi olurdu. :)

Detected

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Avira'yı simülasyon programları ile denedim maalesef uyarı yok.

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bir ara ücretsiz dağıtılıyordu anket falan doldurunca da kaçırmıştım ben yine olsa keşke öyle şeyler.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Bu son sürüm ve öncesindekinde sıkıntı yarattı bende, windows 7 var sistemi kitleyip duruyordu mecbur korumayı kapattım yeni bi güncelleme ile çözücekler sanırım, o zamana kadar kullanmamak en iyisi