Zehra flörte başladı ???

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63
Zehra’nın artık genç kızlığa adım attığını söyleyen sanatçı, “Kızım artık 12 yaşında ve her şeyini kendi halledebiliyor. Dolayısıyla çıkma, flört gibi şeyler de başladı. Bana geçenlerde, kendisinden hiç haz etmediğim birinin oğlunu beğendiğini söyledi. ‘Anne ona beğendiğimi söyleyeyim mi?’ deyince, ‘Tabii kızım’ dedim. Ama beyefendi büyük burunluymuş, cevap dahi vermemiş bizim kıza! Ben her konuyu kızımla konuşmak isterim. Bunun böyle olması için çok çabaladım” diye konuştu.
Sadettin Saran ile ilişkisi hakkında da konuşan Avşar, “Evlilik gerekiyor. Büyük ihtimalle de olacak. Çünkü dört senedir birlikteyiz ve olayların nereye gittiğinin farkındayız. Hayatımda hiç evlilik yok diyemeyeceğim” dedi.

kaynak: hürriyet

ve bir yorum

mert hasan 10/06/2010 - 12:35 Bence Hülya Avşar 12 yaşındaki kızının ''flört''durumları üzerinde kafa yormak yerine ''eğitim-öğretim''i üzerine kafa yorarsa,en azından ileride kendisi gibi olmasını önlemiş olur.

gezegen

Profesör
Reaksiyon puanı
37
anasına bak kızını al derler boşunamı !!!!

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63
bu hızda 15 e kalmaz sanırım

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63
aile yapısının bozulması bu olsa gerek

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Ne mutlu sana Zehra , bravo :D 12 yaşında başla erkekleri sıraya dizmeye, yada erkekler seninle oyalansın sonra ağla zırla :D