Yardım Zayıflamak istiyorum

bloodbane0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Selamın Aleyküm iyi günler iyi forumlar, 3-4 Sene öncesi bir ameliyat geçirdim Apandisit Ameliyatı, Köyde kalıyorduk gece WC kalktığım vakit kusmalarım başladı yeşil yeşil galiba zehirlenmiştim, Gece yarısı hastaneye giderek 1-2 gün sonra Ameliyat olmuştum, Ameliyat olduktan sonra doktor bize şöyle bir şey söyledi 'Ameliyat olduktan sonra çocuk çok kilo alacak' Evet oldu'da çok fazla kilo aldım Ameliyat olmadan incecik 40 kilo bir şeydim, Serumlar yaptı galiba 3-4 Senedir kilolu bir hayat sürüyorum artık bıktım cidden eski halime geri dönmek istiyorum canım sürekli yemek istiyor ve hiç doymuş hissetmiyorum midem de falan sorun olmuş olabilir mi? nasıl hızlı bir şekilde kilo verebilirim?
Kilo:80
Boy: 1.70

sedatistan

Asistan
Reaksiyon puanı
114
Bi kere öyle aşırı kilolu değilsin. Ama evet normal ayarlarında değil.

Aralıklı oruçla verebilirsin. Günde 1 öğün 4 saat içinde yeme hakkın var. Olay sadece bu kadar. ne yedin ne kadar yedin önemli değil( tabi kutu kutu baklava çukulata gömmezsen).

İnsanların aklında şu soru oluyor hep. " E aç kalmazmıyım","tansiyonum düşer","sürekli bitkin hissederim".vs..vs
Hayır arkadaşım olmuyor. Yemediğinin farkına bile varmıyorsun. Çünkü modern dünya sana 3-4 öğün yemek yemeyi dayattı.
Senin normal ayarların günde 1 avlanıp (belki 2 güne 1) ,1 kere yiyebildiğin kadar yiyip sonrada mağaralara çekilmek şeklindeydi ve milyonlarca yıldır böyle evrimleştik.

İrade meselesinde ise evet ilk 3 gün bi canın istiyor, birşeyler atsam ağzıma diyorsun ama o eşiği geçersen sorun yok.

Ben 12.00-16.30 arası sadece yiyordum. Çokda başarılı oldu.
Diyetisyenler falan hikaye bence.Sık sık ama az az ye demek kan şekerinde bangijumping yaptırmak demektir.

araştırırsan daha fazla bilgi bulabilirsin.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
Normal kilolusun işte. Az buz sıpor yap 75kg dengele çok iyi olur.