yani biraz kilo alman gerekir adam seni bogazından tutup itse düşersin direk boyuna göre kilon cok cok düşük 1.76yım 67 kiloyum zayıfımMerhaba arkadaslar 15 yasindayim boyum 167 kilom ise 42. 4 aydir kickboks yapiyorum sizce bir kavgada şansim olabilir mi? Kavga yanlisi hiç degilim ama bazen kaçinilmaz olabiliyor cevaplarsiniz sevinirim
Merhaba arkadaslar 15 yasindayim boyum 167 kilom ise 42. 4 aydir kickboks yapiyorum sizce bir kavgada şansim olabilir mi? Kavga yanlisi hiç degilim ama bazen kaçinilmaz olabiliyor cevaplarsiniz sevinirim
birazmı?bir 30 kilo alması gerekir.Sizi görmeden birşey diyemeyiz. Ancak biraz kilo almanız iyi olur. Boy ve kilo çoğu zaman önem arz ediyor. Ha tekniğiniz iyiyse orası ayrı. ?
30 fazla sanki. 60 kilo olsa iyi. Gerçi kas yapacaksa kilo alıp bulk yapması gerekecek.birazmı?bir 30 kilo alması gerekir.
degil 72 ideal30 fazla sanki. 60 kilo olsa iyi. Gerçi kas yapacaksa kilo alıp bulk yapması gerekecek.
degil 72 ideal
orası kesin.Bunu görmeden bilemeyiz ama kas çalışacaksa zaten kilo alması gerek.
Arkadaslar benim yasimda 73 falanda var da sinifta cok kilolular 55 58 olsam bana yeter teknigim iyi o yuzden sordum bu kiloda bisey yapabilirmiyim diyeyani biraz kilo alman gerekir adam seni bogazından tutup itse düşersin direk boyuna göre kilon cok cok düşük 1.76yım 67 kiloyum zayıfım
hocam boy varmı arkadaşlarına cünkü kilo boya endexli 1metre olan adam 70 kilo olursa tabi şişman olurArkadaslar benim yasimda 73 falanda var da sinifta cok kilolular 55 58 olsam bana yeter teknigim iyi o yuzden sordum bu kiloda bisey yapabilirmiyim diye
Vücut Kitle Endeksinize baktınız mı?Arkadaslar benim yasimda 73 falanda var da sinifta cok kilolular 55 58 olsam bana yeter teknigim iyi o yuzden sordum bu kiloda bisey yapabilirmiyim diye
Kas çalışsın. Yağları eritmesine gerek yok. Sporcular sırf kas hacmi artsın diye bulka giriyor. Fitness çalışsınlar bence.Boylari 172 vardir benden uzunlar ve arkadasimda suanda zayiflamaya çalisiyo
sen bir 62 kilo ol benceBoylari 172 vardir benden uzunlar ve arkadasimda suanda zayiflamaya çalisiyo
ögün kacırmadan yemek yemen kilo almana yardımcı olacktır askere giden kişiler genelde kilo alırlar düzenli yemek yedikleri icin.Tesekkur ederim cevaplariniz icin kilo almaya çalisiyorum şuanlik
Aynen oyle yapmaya calisicam tesekkur ederimögün kacırmadan yemek yemen kilo almana yardımcı olacktır askere giden kişiler genelde kilo alırlar düzenli yemek yedikleri icin.