Zamunda'da power user olmak..

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
Power user olunca noluyo? Bedava çörek felanmı veriyolar? Hiç gerek yok zamunda daya mamundaya üye olmak için kasmaya, piratebay + isohunt yeter, ban yeme derdi felanda yok sömür sömürebildiğin kadar :P

öyle deme bende piratebay' ciyim ancak güncel olmayan torrentlerin seedleri olmuyor hiç orada.

womanizer_ist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
zamunda.net üyeliği açmak istiyorum fakat üye olunmuyor. kullanıcı adını ve şifresini paylaşabilecek bir arkadaş varmı?

hakanmercan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
zamundatorrent'ten adil kullanım kotam dolduğu zaman bişey indiririm başka türlü bişey indirmem o siteden, çünkü download yaparken upload'ı baya bi açman lazım yoksa dosyayı indirtmiyor,ama adil kullanım kotam dolduğu zaman indirme yapıyorum oradan uploadı sonuna kadar açıyorum mesela düşürülmüş hızım 330kb ise 400kb kadar çıktığı oluyor,ama kickass.to'nun üstüne tanımam çünkü uploadı kıssan bile indirme hızın hiç düşmüyor ve indireceğin bir dosyayıda seed eden çok kişiyi bulabiliyorsun o sitede.bildiğiniz gibi upload'ı sınırsız zannetmeyin oda adil kullanım kotasını artı olarak doldurtmanızı sağlıyor.ayrıca kickass.to'ya direkt üye olunabiliyor böyle saçmalıklar yok,yorum falan herşey yapılabiliyor ayrıca torrent dosyasıda yükleyebilirsiniz tabi sistem izin verdiği sürece,upload yapaken 2.5mb veya 4 mb hızınız olması lazım bildiğim kadarıyla.