Regionella
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 7
Arkadaşlar zamunda üyeliğinizi benle paylaşabilir misiniz, beraber kullanırız. yanında r10 veya demonoid davetiyesi gönderebilirim.
Bende fazla hesap var göndereyim, R10 davetiyen var ise alırım![]()
bendede var r.10 gönder hesap senindir..Bende fazla hesap var göndereyim, R10 davetiyen var ise alırım![]()
r10 veriyorsan 3$ veririm
--- Mesaj Güncellendi ---
Para peşin![]()
Piyasa fiyatı 40-50 ise versene 50 liraben TL davetiyesi veriyorum =) piyasa fiyatı 40-50 tl civarında
Piyasa fiyatı 40-50 ise versene 50 lira![]()
niye etmesin hocam ya =) bir ara forumlarda neredeyse açık arttırma yapıyorlardı .. =) önemli değil zaten .. biz arkadaşlarla aramızda davetiyeleri değiştirdiğimiz içinVerdiğin Tl hesabı zaten varmış ki, 40 -50 Tl de etmez o davetiye.
oki bişley göndermeyeceksin yalandan konu açma
iyide yarım saattır onlineydi buna de diceksin..kardeşim bi bekle belli ki adam internetin başında değil, son mesajını bu konuya yazmış zaten bu ne afra tafradır
iyide yarım saattır onlineydi buna de diceksin..
Bi siz eksiktiniz.leechturk davetiye karsılıgında torrentlech werilir slymnzeybek@hotmail.com
arkadaşlar madem fazladan üyeliğiniz var zamunda için. 1 tane kendi kullanmadığınızı özelden gönderin, mailinizi de yollayın. gönderin ben de r10 yollayayım.
şimdi herkese gönderemiyorum 1 kişiye yollayacağım.r10'a talebin bu kadar olacağını bilmiyordum.
Abartmıyorum 3 yıldır torrentleech davetiye arıyorum bulamıyorum. Davetiye gönderebilecek biri olursa ona Zamunda ve Leechturk hesabımı vereceğim. İlgilenen özelden mesaj atabilir![]()
Abartmıyorum 3 yıldır torrentleech davetiye arıyorum bulamıyorum. Davetiye gönderebilecek biri olursa ona Zamunda ve Leechturk hesabımı vereceğim. İlgilenen özelden mesaj atabilir![]()