yolladım bu arada pesi güzel yapmışlar ben maçtan hoşlanmazken bile oyuna hayran kaldım
125 kb aşamadım bittorent kullanıyom paketim 1mbs acaba bundanmı eşlere bakıyom hep utorrent soru üstüne soru
yolladım bu arada pesi güzel yapmışlar ben maçtan hoşlanmazken bile oyuna hayran kaldım
bittorrent utorrent farketmez 1mpbs de işte son hızla indiriyosun benim net paketi 20mbit olduğu için öyle indiriyodum125 kb aşamadım bittorent kullanıyom paketim 1mbs acaba bundanmı eşlere bakıyom hep utorrent soru üstüne soru
bittorrent utorrent farketmez 1mpbs de işte son hızla indiriyosun benim net paketi 20mbit olduğu için öyle indiriyodum
1 mbit internet ile 900 kb hızda indirmesi imkansız yalan söylemiştir o gördüğün kişiler...yanlış demeşim paketim 1megabit malasef bazı forumlarda görüyom adamların net pkaeti 1mbit bakıyom 900 kb filan indirme yapıyo torrentlerde bi bize denk gelmedi
1 mbit internet ile 900 kb hızda indirmesi imkansız yalan söylemiştir o gördüğün kişiler...
elinde tek zamunda üyeliği olan asla değişmez bence zamunda cennettir ratio derdi yok, hız desen hız , kalite desen kalitearenabg nin abisi zamunda zaten.. Zamundada davetiye yok.
Bu arada zamunda olan ve değiştirmek isteyen varsa böyle gelsin.
Bildiğim kadarıyla zamunda.net de davetiye olayı yok senede birkaç defa üyeliği açıyolar denk gelirsen olursun ben şahsen hergün bakıyorum ama daha açılmadı