Zamansız ve Mekansız Uyuyanlar Var mı?

Etkileşim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben bilgisayar başında 2 saate yakın uyuduğumu bilirim.Ve bu sık sık olur..Kalktığımda şiddetli eklem ağrıları çekerim:)

Ayrıca bazen yatakta uykum kaçınca telefonla uğraşırım ve uykuya dalarım.Sabah uyanınca telefonu bulmak en az 10 dk mı alır:)))

f1_

Asistan
Reaksiyon puanı
4
:)
evet bende pc başındayken belime inceden inceye ağrılar girer ben genelde telefonla müzik dinleyince uykum gelir kulaklık saçlarımın arasına girmiş tel yatağın ne tarafındadır Allah bilir :D

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Laptop kullandığım için geceleri laptopu yatakta kullanırım. Bazen öyle uyuyup kalıyorum :D

gezegen

Profesör
Reaksiyon puanı
37
zamansız ve mekansız uyuyanlar en çok imrendigim insan tipidir

Etkileşim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Niye uyku sorunu mu var gezegen:)

valla ben düğünde davul sesleri arasında uyduğumu bilirim

f1_

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Niye uyku sorunu mu var gezegen:)

valla ben düğünde davul sesleri arasında uyduğumu bilirim

Maşşallah arkadaşım senin uykunu kıskandım bak şimdi :D O kadarda değil ama ne kadar çok uyusamda başımı ne zaman yastğıma koysam uykum gelir. En ufak bi çıtırtıyada uyanırım paranoyak oldum zaten bu aralar...!
:D

Etkileşim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Uykum gelince pat diye yatarım ama yine aynı ben 16 saat aralıksız direksiyon da sallarım yani salladım:)ama tavsiye etmem uykuyla şaka olmaz.

yine 16 saatlik bir uzun yolda direksiyon başındayım.güneş doğru tam tepede güneş de çok mayıştırıyor uykusuz insanı.. neyse yolda bir tünele denk geldik tüne eski bir tünel iç aydınlatması yok benim de güneş gözlükleri takılı tünele girerken çıkarmadım unuttum ynai..aman Allah ım tünele bi girdik '' bismillah'' dedim herşey karardı...Hemen fren yaptım inanın hiç bişey görmeden zifiri karanlıkta devam ettim o şaşkınlıkla allahtan tünel bitti..tünelden çıktıktan sonra Allah allah dedim nasıl bu kadar karanlık olur...sonra yanımdaki uyardı gözlükleri çıkarmadın dedi:D

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
orta okul yıllarında bi barda sürekli aynı şarkıları çaldıklarından dolayı sıkılıp uyumuştum bi dahada gitmedim zaten oraya :D

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
en nefret ettiğim insan modeli. hele otobüste iki dakikada uyumuyor mu adamlar! ben hayatta uyuyamam öyle, uyuyana da kıl olurum.

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
gözüm ne zaman ağırlaşsa uyurum :D

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Bi tane kıl buldum, çakmakla tutuşturayım (espressos asbürtos)

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Bende hep çabuk uyumak istemişimdir ama malesef yatağa girdikten sonra en erken 30 dk da uyuyabiliyorum :(

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
"Vicdanı rahat insanlar çabuk uyur" -Er Ryan'ı kurtarmak filminden.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
sınav günü okula giderken otobüste uyuya kaldığımdan beri bıraktım o alışkanlığı :D

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
otobüste daldığım olur muavin uyandırır,işerinde daldığım olur patron kalk lan diye bağırır:D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Kpss ye gireceğim gün hiç uyumadım, stresten değil 15 te uyanmıştım o gün bir de dişim ağrıyordu ne lanet bi geceydi be, keşke ben de uyuyabilsem sizin gibi :D

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Bende uyumakta çok sıkıntı çekerim. Uyku problemim var :) Uzun yolculuklarda otobüste uyumaya çalışsam da uyuyamam. Doktora görünmem lazım derin uykuya geçemiyorum :D

Ama amcamın olayına bakın;
Amcam yozgat arabasına binmiş kırıkkalede inecekmiş uyuya kalmış yozgata gitmiş. Ordan tekrar binmiş kırıkkaleden geçerken yine uyuya kalmış elmadağda uyanmış. Orda inip tekrar kırıkkale otobüsüne binmiş. Bu sefer uyumadan gitmiş :D

f1_

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Amcaya alkış ya süpermiş :D

Aerop

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Zamansız ve mekansız uyurum. Gereksiz hiç bir ses beni uyandırmaz. Davul, yüksek seste müzik vs. Ama en ufak bir kapı gıcırtısına, tıkırtıya uyanırım böyle bir huyum var. Ayrıca, eğer ertesi gün yapacak birşeyim, işim yok ise akşama kadar uyurum. Ama yapacak bir işim var ise saat kaçta yatarsam yatayım tam saatinde kalkarım zorlanmam. :):)

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Oyun oynuyordum , online oyun , yatakta laptop ile sabah karsi saat 5 gibi gozlerim kapaniyordu, uyumusum oyle bir kalktim laptop ustumde, 4 saat sonra kaltiyimda cok gulmustum kendimle ve o gundne beri o oyundan sovundum ki 20 saatimi veriyordum oyuna.

gezegen

Profesör
Reaksiyon puanı
37
uyumadan önce o gün için yapmayı pilanladıgım her işi yapmış olmam sesten souktan izole bir ortam bulmam sabah erken kalkmamı gerektirecek bir işim olmaması musluk damlaması saat tıklaması gibisinden seslerin olmaması ve en önemlisi o gün kimseye haksızlık etmemiş ve haksızlıga ugramamış olmam lazım bu şartlarda dahi en fazla 6 saat uyurum neyseki uykusuzluk çekmem

mutahhar

Profesör
Reaksiyon puanı
15
uyumak değilde uyumamak ile ilgili bir anımı paylaşmak istiyorum. üniversite son sınıftayken (hala son sınıftayım ama uzatmaları oynuyorum :biggrin: ) tezi cuma gününe yetiştirmemiz gerekiyordu. ister inanın ister inanmayın perşembe sabahı uyandım uyuduğumda cumartesi akşamıydı (tezden sonra bir de otobüs yolculuğu çektim) . adımı bir ara unuttum o derece etkiledi beni. felaket bir şey. hiç tavsiye etmem.

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
lise 3te dersanede denemede uyuyakalmıştım. ama gene de birinci olmuştum :D

chawush28

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Uyku konusunda çok rahat bir insanım, her şartta uyuyabilirim (yağmur, güneş, ayaz, otların arasında, kaldırımda....)
Hatta öyleki bikeresinde Belediye otobüsünde ayakta uyumuştum... Yani uyku benim için isteyerek şalterleri indirebilme durumu veya bekleme modu diyebiliriz :D Şaka yapmıyorum bu konuda çok ciddiyim.. Eğer uyumak istemezsemde 1 haftaya kadar uykusuz rahatça dolaşabilirim :D

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
ya bide ben nedendir bilmem sınavlardan önceki gece çok uykum olsa da uyuyamam heyecandan. halbüsem hayatım boyunca defalarca kez sınavlara girdim :) yarın da sınavım var :D