Zalman ZM-STG2 Termal Macun İnceleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ByBerk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Merhaba arkadaşlar ;

Bayadır konu açmıyodum çok güzel bi deneyim ile konu açıyorum hadi hayırlısı
arkadaşlar casper a15 laptopum çoğu arkadaşın bildiği gibi veya farklı marka ama ısınma sorunu var bende en son çözümü termal macun olarak düşündüm gerçektende öyleymiş

öncelikle sistem
i5 2410m
6gb ram
2gb nvida 540m
gerisi standart zaten neyse

arkadaşlar gelelim teste kullanılan malzelelerimiz zalman macun sürümü iğrenç acayip katı elinizle hayatta süremezsiniz elinize toplanıyor işlemciden alıyor siz düşünün ama bende yeteri kadarıyla işlemcinin ve ekran kartının üzerine bıraktım üstüne soğutucusunu taktım kapattım laptopu tahmin ettiğim gibi yeterince yayıldı çünkü makineyi açtım 38 derece :D

asıl önemli yere gelirsek yarım saat call of duty ghosts ve sonuç

şok oldum soğutucu var altında onu unuttum demeyi onunla ilgilide anlatcam şunu söylim öncelikle altında soğutucu olsun olmasın oyunlarda direkt 100 derece oluyodu pc şimdi 90 derece 10 derece fark pc şuan oyun rahat rahat oynanabilir haline geldi

notebook soğutucum ise piyasada yok ama http://mcdn01.gittigidiyor.net/9499/ADDISON-ANC-105A-CIFT-FANLI-NOTEBOOK-SOGUTUCU__94994213_0.jpg

neyse sonuç olarak casper gibi veya farklı marka ısınan makineniz varsa şiddetle öneriyorum zor sürülüyo ama dediğim gibi yapınca sıkıntı yok
sorusu olan arkadaşlara yardımcı olabilirim

İyi forumlar

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bf 4 de sonuç aynı 90 derece

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bu konu çok değerlencekte ilgilenen yok neyse