- Konuyu başlatan
joblessadministrator
Öğrenci
Öncelikle yorum için teşekkürler. Ben de taksit yasağının ay sonunda kalkabileceğine inanmıyordum ancak az önce kanal D anahaberde izledim. G5 kesinlikle güzel bir tercih olacak gibi şuan g5,z5,v10 arasında gidip geliyorum, senin yorumundan sonra g5'e daha bi yakınlaştım gibi. Haftaya kadar karar vereceğim artık.Taksit yasağının ay sonunda kalkacağını sanmıyorum 1 Ocak 2017 den itibaren çalışır duruma girer bence taksit seçeneği haber varsa kesin bilemem o telefonlardan z5-z5c yi ele öncelikle z5 in hem kamerası-hem çabuk ısınması çok büyük sıkıntı ve cam telefon olduğu için o da dayanıklılık konusunda sınıfta kalır suya dayanıklılık var sadece zaten venedikte felan yaşamıyorsan çok büyük önemi yok çoğu telefon üzerine bir bardak su dökülse bile dayanabiliyor ben G5-V10-P9 arasında kalmıştım hazirandan beri V10 beni kendine çekiyordu neden bilmiyorum rüyamda bile görmüştüm ama çok aşırı büyük olduğu için elemiştim ekran kasa oranından dolayı 6 inç telefondan bile çok az daha uzun diyimG5-P9 arasında kaldım gittim mediamarkta P9 u elime aldım tasarımı cidden hoş şık bir cihaz kamera konusunda oıs eksikliğini hissetmedim kamerası cidden iyi özellikle beyaz dengesi vesaire o konularda ama benim tek şansım var bunuda hiç bilmediğim markayı deniyerek almaktansa hem çinli marka (kalitesiz demiyorum) zte gibi kalitesizde değil hemen sarj soketi felan patlıyor felan o sorunlar olcağınıda sanmıyorum ve arayüzü ios gibi aşırı sade olduğundan dolayı gittim Hepsiburadadan Delta garantili G5 aldım koyu renk gri olanı beyaz değil şimdi diyorum iyiki almışım o 2.5d kaplama benim çok hoşuma gittim yukarıdan bildirim çubuğunu indirirken sanki yokuş aşağı kayıyor gibi his veriyor sarjı 1 günü çıkarıyor ve telefonun Always on ekranı cidden sarj yiyor ama kapatabiliyorsun zaten Sarj olması %12 den %100 e 1 saat 4 dk sürdü kamerası altta kalan yanı yok p9 dan hatta iyi yanları var iki cihazında bir birine göre özellikle ekranı çok başarılı g5 in parlak ekranı ben g5 kullanıyorum diye g5 öneriyorum sanma +- lerini yazdım.