Z5,Z5C,G5,V10 Tavan 2100 TL

Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar öncelikle merhabalar,
Haftaya telefon alacağım gözüme çarpan telefonlar bunlar. 2100 tl kadar bütçem de var önerilerinizi bekliyorum.

M

Murat Burç

SDN Okuru
V10 hakkındaki düşünceleriniz neler v10 vs z5 desem?
V10 kamera yazılımı iyi ama donanım olarak daha iyi Br kameraya sahip z5 yazılımı kötüydü ama yazılımınin düzeltildigi söyleniyor
İşlemci bakımından z5 daha güçlü ram bakımından v10 4 z5 3gb ama z5 in arayüzü hafif olduğundan hissettirmez
Batarya konusunda z5 daha iyi ekran konusunda v10 daha iyi grafik birimi anlamında z5 baya bir önde ve 1080p ekran ile bu üstünlüğü pekistiriyor oyun oynayan biriyseniz ikiside iç açıcı değil z5in ısınma sorunu çözülmüş olsa bile tedbirli olmakta fayda var kamera konusunda çok iyi cihazlar şuan ama bir teknoloji mağazasında v10u ve Android 6.0.1li bir z5 ı karşılaştırmaniz gerekecek

Reaksiyon puanı
1
V10 kamera yazılımı iyi ama donanım olarak daha iyi Br kameraya sahip z5 yazılımı kötüydü ama yazılımınin düzeltildigi söyleniyor
İşlemci bakımından z5 daha güçlü ram bakımından v10 4 z5 3gb ama z5 in arayüzü hafif olduğundan hissettirmez
Batarya konusunda z5 daha iyi ekran konusunda v10 daha iyi grafik birimi anlamında z5 baya bir önde ve 1080p ekran ile bu üstünlüğü pekistiriyor oyun oynayan biriyseniz ikiside iç açıcı değil z5in ısınma sorunu çözülmüş olsa bile tedbirli olmakta fayda var kamera konusunda çok iyi cihazlar şuan ama bir teknoloji mağazasında v10u ve Android 6.0.1li bir z5 ı karşılaştırmaniz gerekecek
Çok teşekkürler yorumunuz için daha önce de z5 almıştım ancak kamera tuşunda sorun çıkmıştı iade ettim şimdi tekrar z5 alacağım sanırım.

Reaksiyon puanı
1
Z5 sd810 yüzünden çok fazla ısınıyor o yüzdn v10 dedim ayrıca sd808 sd810'dan daha sonra çıktı ve hemen hemen performansları aynı sadece sd808 daha az ısınıyor.
Anladım ancak v10 kullanıcıları kulübüne baktım orada da telefonun fazla ısındığından bahsediliyor, ayrıca telefonun bir kaç derece fazla ısınması benim için fazla bir sorun teşkil etmiyor. Teşekkürler bu arada.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Onun da kasasına pek ısınamadım ancak değerlendireceğim.
Şöyle söyleyeyim tek bir kelime herşeyi ifade edebilir mi evet edebilir o.kelime
Snapdragon 820
bu cihazların snapdragon 820 yanında dikkatinizi çekmek istiyorum zerre şansı yok spiegen armor kılıf al kullan en kötü suya dayanıklılık olmaz

byAndroid

Asistan
Reaksiyon puanı
69
İthalat s7 hatta s6 edge veya Plus modeli, yada Huawei p9. Sony veya LG almazdım

byAndroid

Asistan
Reaksiyon puanı
69
S6 edge alınacak bir model değil bu fiyatlarda s6 edge plus belki ayrıca p9da o kadar ışık veren bir işlemcisi yok
Herşey işlemci değil. Atomu parcalamiyorsun işlemciyle. S6 edge niye alınmıyor! G5 çok mu iyi? Tüm G serisi baştan aşa sorunlu. G2 (ekran sararması), g3 (kasada çatlak), g4 ( bootlop sorunu), g5 (ghost screen sorunu)
LG alan servisle uğraşır baya benden demesi.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Herşey işlemci değil. Atomu parcalamiyorsun işlemciyle. S6 edge niye alınmıyor! G5 çok mu iyi? Tüm G serisi baştan aşa sorunlu. G2 (ekran sararması), g3 (kasada çatlak), g4 ( bootlop sorunu), g5 (ghost screen sorunu)
LG alan servisle uğraşır baya benden demesi.
Benim burda samsung taraftarı olduğumu bilen bilir s6 edge g5in donanımı ile yarışamaz g serisi sorunlu olabilir ama g5de sorun yok evet g5 çok iyi touchwiz den bahsediyoruz s6 edge plus olsa 4gb ram tamam diyecem ama s6 edge zor

byAndroid

Asistan
Reaksiyon puanı
69
G5 in tek iyi yanını yazıyorum. Sadece geniş açı! Kalite = 0, tasarım göreceli ama bence o da = 0, cihazı birkaç kez yere düşürün modüler yapıyı görecem ben! Yeni arayüz berbat g4 teki şahaneydi. G2 den sonra ne tasarım begendim LG de ne de pil. Fiyatlar aşırı düşüyor 2. Eli yok. 1000 lira g3 1250 lira g4 1700 kusure düştü g5 te.
Bu arada hala toucwiz s4 teki gibi sanıyorsunuz galiba. 1.5 GB ram li J serisi falan akıyor.

M

Murat Burç

SDN Okuru
G5 in tek iyi yanını yazıyorum. Sadece geniş açı! Kalite = 0, tasarım göreceli ama bence o da = 0, cihazı birkaç kez yere düşürün modüler yapıyı görecem ben! Yeni arayüz berbat g4 teki şahaneydi. G2 den sonra ne tasarım begendim LG de ne de pil. Fiyatlar aşırı düşüyor 2. Eli yok. 1000 lira g3 1250 lira g4 1700 kusure düştü g5 te.
İthalatçısi 1700-1800 civarı
Launcher yükler arayüzü çözersin arayüzü gayet hızlı
Tasarımı istisna gayet kaliteli bir cihaz hiç bireyden kaçınılmalmamis günümüzun zirvesindeki donanımlar mevcut
Spiegen armor kılıf ile modüler tasarımın zayıflığı giderilebilir ve bazı kullanıcılara gore modüler tasarım çok önemli
LG batarya sorununu çözmüş
G5 şuan fiyatına göre gerçekten çok iyi bir cihaz

byAndroid

Asistan
Reaksiyon puanı
69
O cihaz kaliteliyse Huawei p9 über kaliteli.
Sadece gülüyorum [emoji23]

Reaksiyon puanı
1
Tasarım istisna.... Gayet kaliteli hicbisey den kacinilmamis. Bu arada ben p9 tavsiye de en son sıraya yazdım zaten arkadaş 90 lira daha çıkarsa hepsiburadadan s7 alabilir.
Değerli yorumlarınız için teşekkürler ancak hepsiburadadan almam mümkün değil, mümkün olsa fazla düşünmeden s7 alabilirdim. S6 edge + iyi bir tercih olabilir ancak s7, s6 edge +,p9 alacağım firmada çok tuzlu dediğim gibi alabileceklerim g5, v10, z5, z5c

Reaksiyon puanı
1
Gerçi ayın sonunda taksit yasağı da kaldırılıyormuş, hepsiburadadan alışveriş yapabilirim. Beklesem mi diye düşünmüyor değilim. Rahat rahat alırım s7

byAndroid

Asistan
Reaksiyon puanı
69
Bence beklemelisin taksit te gelsin istediğin cihazi alırsın tabi fikrim s7 alman yönünde.

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
Gerçi ayın sonunda taksit yasağı da kaldırılıyormuş, hepsiburadadan alışveriş yapabilirim. Beklesem mi diye düşünmüyor değilim. Rahat rahat alırım s7
Taksit yasağının ay sonunda kalkacağını sanmıyorum 1 Ocak 2017 den itibaren çalışır duruma girer bence taksit seçeneği haber varsa kesin bilemem o telefonlardan z5-z5c yi ele öncelikle z5 in hem kamerası-hem çabuk ısınması çok büyük sıkıntı ve cam telefon olduğu için o da dayanıklılık konusunda sınıfta kalır suya dayanıklılık var sadece zaten venedikte felan yaşamıyorsan çok büyük önemi yok çoğu telefon üzerine bir bardak su dökülse bile dayanabiliyor ben G5-V10-P9 arasında kalmıştım hazirandan beri V10 beni kendine çekiyordu neden bilmiyorum rüyamda bile görmüştüm ama çok aşırı büyük olduğu için elemiştim ekran kasa oranından dolayı 6 inç telefondan bile çok az daha uzun diyim :) G5-P9 arasında kaldım gittim mediamarkta P9 u elime aldım tasarımı cidden hoş şık bir cihaz kamera konusunda oıs eksikliğini hissetmedim kamerası cidden iyi özellikle beyaz dengesi vesaire o konularda ama benim tek şansım var bunuda hiç bilmediğim markayı deniyerek almaktansa hem çinli marka (kalitesiz demiyorum) zte gibi kalitesizde değil hemen sarj soketi felan patlıyor felan o sorunlar olcağınıda sanmıyorum ve arayüzü ios gibi aşırı sade olduğundan dolayı gittim Hepsiburadadan Delta garantili G5 aldım koyu renk gri olanı beyaz değil şimdi diyorum iyiki almışım o 2.5d kaplama benim çok hoşuma gittim yukarıdan bildirim çubuğunu indirirken sanki yokuş aşağı kayıyor gibi his veriyor sarjı 1 günü çıkarıyor ve telefonun Always on ekranı cidden sarj yiyor ama kapatabiliyorsun zaten Sarj olması %12 den %100 e 1 saat 4 dk sürdü kamerası altta kalan yanı yok p9 dan hatta iyi yanları var iki cihazında bir birine göre özellikle ekranı çok başarılı g5 in parlak ekranı ben g5 kullanıyorum diye g5 öneriyorum sanma +- lerini yazdım.