• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Z5 pil performansı vs artışı eksisi

#Ertuğrul#

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Telefon almayı düşünüyorum fakat fazla büyük olmamalı en fazla 5.5 pili bir günü çıkarmalı C7 özellikleri bakımından güzel geldı fakat pek içeme sinmiyor kullanan varsa telefonu anlatabilirim
Z5 güncelleme almada durmuş deniyor z5 dual sim olanını düşünüyorum yani iki telefon arasında kaldım

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
İkisi de değil. Zenfone 3 diyorum ben. Shiftdelete kendi incelemesinde pil süresini beğenmiyor ama pcmark testinde 12 saatlik bir skor aldığını görüyoruz. Başka yerlerde de gayet iyi bir pil süresine sahip olduğu yazıyor. Bu telefonun üzeceğini sanmıyorum.

Asus ZenFone 3 ZE552KL Review

epsilon06

Profesör
Reaksiyon puanı
2,078
Z5 kullanıyorum güncelleme 7 daha gelmedi ama geleceğine dair haberler vardı muhtemelen gelir ne önemi var çok bilmiyorum sonuçta pek bir şey değişmiyor ha 6 ha 7:)) pil olarak karşılaştırabileceğim bir telefon kullanmadım ama son %15 kısmı hariç staminayla elinden düşürmezken bir günü çıkarıyor niyeyse %15 den sonra hızlı bitiyor şarjı onu anlamadım hala :) kardeşim casperla %4 de oyun oynuyor kaç dk ben bir video açsam kapanır:) ama çok sıkıntı olmuyor benim için çünkü stamina kullanmadığın zamanlarda boşa şarj yemesini önlüyor samsunga güvenmediğim için bir yorum yapamıycam z5 alabilirsiniz bence tabi telefonu bulabilirseniz çok koly bulunmuyor