Z3 mü s6 MI?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Z3 tercih ederdim, S6 Edge olsa düşünebilirdim ama s6 ile z3 kapışırsa ben z3'ü tercih ederdim. Z4'e bütçeniz yeterse Z4 alın çıkınca.

xperiaz3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Z3 tercih ederdim, S6 Edge olsa düşünebilirdim ama s6 ile z3 kapışırsa ben z3'ü tercih ederdim. Z4'e bütçeniz yeterse Z4 alın çıkınca.
pekisiz z3 kullandınızmı kamerasına nasıl dediniz ön ve ana kamera ?

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Sony nin kamera yazılımı çok kötü z3 ün ön kamera rakiplerinin çok gerisinde.Kamera benim için önemli diyorsan S6 ama G4 e de bi bak bence :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
[MENTION=454259]xperiaz3[/MENTION]
bence xperia z3 daha mantıklı...

taner20

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok sağol kardeşim yarın telefonuna bi bakıp cevap verebilirsen çok sevinirim gece gündüz çekimi nasıl hız dayanaıklık ve şarj ne kadar kullanınca ne kadar azaldı gibi ayrıca hayırlı olsun kardeşim :)

Teşekkür ederim.Yaklaşık 4 gündür kullanıyorum.Pil konusu çok çok iyi.Ciddi anlamda uzun süre dayanan bir pili var o konuda çok memnun oldum :) Arka kamerası gerçekten çok iyi.Fakat ön kamerası 6.5 - 7/10 alır.Arka kamera kadar iyi değil. Hızı ve performansı da güzel. Benim tek kafama takılan şey telefonun ısınıyor oluşu. Şarj olurken,oyun oynarken ciddi anlamda ısınma var. Oyunun henüz 1-2 dakikasında başlıyor.Kamera ile fotoğraf çekmek isterken de ısınma mevcut. Telefonum 4.4.4 kitkat ile geldi.Henüz 5 Lollipop'a güncellemedim.Umarım ısınma sorunu Lollipop ile azaltılmış veya giderilmiş olur. Ne yalan söyliyeyim bu ısınma mevzusu biraz tadımı kaçırdı.
Isınma haricinde gerek dış görünüş gerek performans olarak ben memnun kaldım. Eğer ısınma sorun olmayacaksa al derim. Fakat bütçen yeterliyse HTC ONE m9 öneririm sana.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşım s6 incelemeden alma 10 dakika web de geziniyorum fırın gibi oluyor oyunlarda 3 dakika sonra ısınıyor şarjı çok az gidiyor bazen led kendi kendine yanıyor falan herşey donanım değil

H

Hey Z3

SDN Okuru
Z3 kullanicisi ve s6 yida kullanip test etmis biri olarak kesinlikle z3 bu chaz hic kasmiyor samsung uc ay sonra kasiyor arkadaslar kamerasi da bence cok cok iyi tavsiyemdir "Z 3"

Ş

Şymnr

SDN Okuru
Ben z3kullanıcısıyım açıkcası her yönden seri bir tel hergün yeni güncelleme alıyo abimde S6 edge aldı baktım ön kamera S6 açık ara önde ama kullandığım z3 batarya ben fazla kullanmıyorum iki gün tam üçüncü günü akşam şarja taktım o yonden super kamera arka kamara bence z3 daha ii incelik olarakta güzel tel sarj ve sağlamlık diyosan z3 görsellik dersen bence S6 al

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
sony xperia z3:
snapdragon 801 ac kullanan islemci full hd ekranda akici bir kullanim sunuyor. ozellikle stabil calisan ve zamanla yavaslama yasamayan aryuz oldukca memnun edici. 3gb ram guzel optimize edilmis bu sistemde iyi bir performans sunuyor. pil konusunda sony iyi bir tercih. reklamlarinda 2 gun diyorlar ama 2 gun gitmiyor. 1-1.5 gun kullanima gore bir sure veriyor. oda gunumuz sartlarinda cok iyi. kamra performansi cok kotu degil ama reklamlarinda oldugu kadar iyi de degil. ortalama bir kameraya sahip. ozellikle 20.7 mp cozunurlukte hdr foto cekememesi ve ois desteginin olmamasi bir eksiklik. kasa olarak aluminyum bir cerceve ve on arka cam oldukca saglam,kaliteli,premium bir kasaya sahip.
fiyati 1800tl civari. snapdragon 801 islemi icin pahali bir fiyat. bugun 801li cihazlar 1500tl ve altina bulunuyor. yani bu ozelliklere gore pahali.

samsung s6:
exynos 7420li cihaza super amoled 2k cozunurluhunxe bir ekran eslik ediyor. 2k islemciye gereksiz yuk olsada guzel bir goruntu kaliyesi var. ram 3gb. bu ram miktari touchwiz arayuzunde yetersiz kalabiliyor. ozellikle s6 modelinde sistem bosta ram kullanimi %80. bir iki saglam uygulama actiginizda ram kullanimi %92lere cikiyor. iste bu zamanlarda arayuzde takilmalar basliyor. kamera performansi cok iyi. f1.9 diyafrqm ile cok iyi isik aliyor bu nedenle gece cekimleri baya iyi. 16mp de hdr cekim yapabildigi icin ve ois desyegi oldugu icin kamera konusunda sony z3un cok onunde. zaten uzerindeki islemci android in suan en hizli islemcisi. batarya konusunda sony nin gerisinde cunku bu pil bu ekrana ve bu islemciye yetmiyor. kasa olarak sony gibi on arka cam ama bununki gorilla glass 4 daha basarili. cerceveler s6da da aluminyum.
fiyati 2100 tlye kipada falan vardi.

arada fiyat farki var sony ile. samsung s6 gerek islemci performansi olsun gerek kamera performansi olsun z3 den dahq onde. parada sikintiniz yoksa s6 tavsiye ederim. sony z3 1800 tl bandinin urunu degil. o yuzden bosuna ona fazla.para vermeyin.

ayrica gene 1800 tlye daha iyi bir urune sahip olabilirsiniz. oda samsung note4! kamera performansi olarak z3 den cok daha iyi. islemcisi de exynos 5433 daha basarili. ayrica s pen gibi avqntqji da var. 3220 mah batqryasi bir gunu dolu dolu cikariyor. bence siz z3 yerine samsung note 4 alin daha basarili hemde cebinizden ayni para cikcak hende daha iyi bir cihaz almis olursunuz.

yok ben z3 ile s6 arasinda bir tercih yapcam dersen samsung s6 al yaninda da 5000-6000mah lik bir powerbank al. on numara olur o zaman.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
İyi günler birkaç gün içinde telefon alacağımda z3 düşünüyordum kamerası iyi şarjı uzun gidiyor tasarımı sağlam suya karşı ve toza karşı dayanıklı ... ama bugün s6 nın kamerasına ve ön kamerasına baktım ve çok daha güzeldi s6 düşünmeye başladım sizin öneriniz nasıldır kullanan arkadaşlar kamera dayanıklılık suya ve toza karşı dayanıklımı ve şarjı ne kadar dayanıyor yorum yapabilirmisiniz ?
S6 her yönden iyi...

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
S6 tabiki (bu iki cihaz arasından) ama ben olsam G4 alırdım...

RuiCosta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S6nın edge modeli hoş duruyor diğeri o kadar cezbedici değil, Z3 de kenara atılır bir telefon değil, özellikle bataryayı göz önüne alırsak..

Dorebar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Sadece ikisi arasında bir seçim yapacaksan s6 al derim.