Vikings
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 91
Z3 tercih ederdim, S6 Edge olsa düşünebilirdim ama s6 ile z3 kapışırsa ben z3'ü tercih ederdim. Z4'e bütçeniz yeterse Z4 alın çıkınca.
pekisiz z3 kullandınızmı kamerasına nasıl dediniz ön ve ana kamera ?Z3 tercih ederdim, S6 Edge olsa düşünebilirdim ama s6 ile z3 kapışırsa ben z3'ü tercih ederdim. Z4'e bütçeniz yeterse Z4 alın çıkınca.
çok sağol kardeşim yarın telefonuna bi bakıp cevap verebilirsen çok sevinirim gece gündüz çekimi nasıl hız dayanaıklık ve şarj ne kadar kullanınca ne kadar azaldı gibi ayrıca hayırlı olsun kardeşim![]()
S6 her yönden iyi...İyi günler birkaç gün içinde telefon alacağımda z3 düşünüyordum kamerası iyi şarjı uzun gidiyor tasarımı sağlam suya karşı ve toza karşı dayanıklı ... ama bugün s6 nın kamerasına ve ön kamerasına baktım ve çok daha güzeldi s6 düşünmeye başladım sizin öneriniz nasıldır kullanan arkadaşlar kamera dayanıklılık suya ve toza karşı dayanıklımı ve şarjı ne kadar dayanıyor yorum yapabilirmisiniz ?
Şu cihan657'yi uçurun.S6 tabiki (bu iki cihaz arasından) ama ben olsam G4 alırdım...