Z3 IFA 2014'te tanıtılabilir!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bu sitenin haberleri her zaman doğru olmuştur ve çoğu siteden 5 saat önce haber yapar. Güvenilir kaynak yani. (Sony dalga geçiyor). :D :D :D

Mod not: haberlerini formumuzda paylaşmadığımız kaynak site!

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Bu sitenin haberleri her zaman doğru olmuştur ve çoğu siteden 5 saat önce haber yapar. Güvenilir kaynak yani. (Sony dalga geçiyor). :D :D :D http://www.teknolojioku.com/haber/sony-xperia-z3-ifa-2014te-tanitilabilir-18306.html

Z2 daha piyasa sürülmeden sony altı ay da bir amiral gemisi çıkaracağını açıklamıştı. Bir çok konuda da söyledim. Büyük olasılıkla eylül ayında tanıtılır. Yeni bir tasarımla geleceği sony sony blogunda resmi ağızlardan açıklanmıştı. 2K ekran snapdragon 805 ve gelişmiş bir GPU ile gelir.

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Z2 daha piyasa sürülmeden sony altı ay da bir amiral gemisi çıkaracağını açıklamıştı. Bir çok konuda da söyledim. Büyük olasılıkla eylül ayında tanıtılır. Yeni bir tasarımla geleceği sony sony blogunda resmi ağızlardan açıklanmıştı. 2K ekran snapdragon 805 ve gelişmiş bir GPU ile gelir.
sony tamamen aç gözlü bir firma olmuş. şahsen ben telefonumu aldıktan 1 ay sonra eski modele düşmesini istemem. Samsung yapsa herkes car car öterdi ama sony olunca iş değişiyr nedense.

DethcoreBreak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sony tamamen aç gözlü bir firma olmuş. şahsen ben telefonumu aldıktan 1 ay sonra eski modele düşmesini istemem. Samsung yapsa herkes car car öterdi ama sony olunca iş değişiyr nedense.

Sony'ye de öteriz yahu babamızın firması değil ya? :) Sony şaşırmış ne yapacağını daha teknoloji marketlerinde bile Z2 yi elimize alamamışken Z3 haberleri geliyor. Gerçekten şaşırmış ne yapacağını. Alınmaz artık ki zaten hatalarla dolu android saçmalığını daha da almam. Windows'a kesin dönüş yapacağım bu yaz yeni gelecek olan 930 ile.

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Sony Z serisi ile güzel çıkış yaptı ama iyice samsung a döndü 6 ayda bir amiral gemisi çıkar mı? Belki bir bakımdan iyi Z2 ve Z1'in fiyatları düşer çıktıkça. Zaten 6 ayda bir çıkan telefonlar arasında öyle bariz farklar olacağını sanmıyorum kimse pişman olmaz neden z2 aldım keşke z3 alsaydım diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...