Merhaba, Bana Z270 Anakart Lazım. Daha Doğrusu Bana Değil, Bir Arkadaşa. Şöyle OC Uzmanı, Görüntüsü Güzel Z270 Anakart Önerir Misiniz? Bütçe Anlamında Sorun Yok, 2.El Alınacak.
Hayır. Fiyata fazla diyor. Performansa göre diyor. O kadar anlattım, yakardım yok. Almıyor malesef.Bunu beğenir mi ?
Ekli dosyayı görüntüle 76630
Fiyatı performansına göre uygun, OC uzmanı bir anakart.Ne istiyor.
Max istediği fiyat ne peki ?
400TLMax istediği fiyat ne peki ?
Vallaha şu sahibinden deki diğer ilanlar işi batırıyor.Max istediği fiyat ne peki ?
Hocam şu ucuz ve kalitesiz ürün topluluğu işte. Almak isteyen.Yarısından çoğu overlclok ile kullanılmış bütün gün çalışmış anakartlar bu sadece akşamları iş nedeni ile 3 saat kullanılmış pazar günleri dışarı çıkıldığı için yine açılmamış sıfır gibi kutusunda duran bir anakart onun için indiremem fiyatı.
Güzel video
O anakart ile overclok yapabilen de ne bilim.
Bence oc yapılmamalı sebebini biliyorsun zaten. xdO anakart ile overclok yapabilen de ne bilim.
incehesap linki atabilir misiniz merak ettim onu b365 dan iyidir galiba.870tl hocam anakart ben ise 600tl'ye Asus RoG z270h veriyorum.
oc yapmaya ne gerek var? xd zaten oc performansına göre işlemci almadığın sürece... xdEvet hocam pentium işlemciyi overclok yapamassınız zaten onun için b365 daha iyi ?
pentium işlemciler oc için yapılmıştır zaten ????Evet hocam pentium işlemciyi overclok yapamassınız zaten onun için b365 daha iyi ?
pentiumu voltajla yükseltebilir ama ömrünü tartışmaya gerek yok sizin attığınız anakart 7. nesil işlemciler için.Hocam pentium ile pubg oynanmiyacağını bildiğiniz için oynamaya hiç çalışmadınız. Ama overclok ile oynayabileceğinizi bilseniz overclok yapmaya çalışırdınız hiç bir işlemci overclok işlemcisi değil sadece kapı açık overclok performansı için işlemci alınmaz ama artık düşük gelmeye başladığında overclok gereklidir siz ise bunu bile yapamassınız o anakart ile onun için siz boşverin overclok anakartlarını.