Z2 Kamera Hatası

the duke

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Arkadaşlar Z2'de tuhaf bir sorun yaşıyorum kamera uygulamasını açtığımda "Hata Kayıt işlemi başka bir uygulamada devam ediyor. Kaydedilemiyor." yazıyor ama arkada çalışan herhangi bir uygulama yok v telefonumda bilindik uygulamalar yüklü. Fotoğraf çekebilsem de video kaydedemiyorum telefonu kapatıp açmam gerekiyor sonra yine aynı hatayla karşılaşıyorum. Telefonu da daha yeni formatladım format atmadan nasıl çözebilirim?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynı sorun bende de var format atsanda değişen birşey olmayacak ben denedim tahminimce güncellemelerden kaynaklanan bir sorun veri trafiğini ve wifiyi kapalı tutarsan sorun yaşamıyorsun aynı sorun bugün samsung markalı telefonu olan arkadaşımın da başına geldi sorun hem kamera kaydını hemde mikrofon kaydını engelliyor çok ilginç ben bütün gün uğraştım çözemedim formatladıktan sonra hata almadım fakat güncellemelerden sonra hata vermeye devam etti.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynı sıkıntı z3 te de yaşadım telefona reset attım ama yine hata veriyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sorununu çözebildin Mi? Aynı sorun bendede var. Yazarsan sevinirim

Y

ynshaneke

SDN Okuru
aynı sıkıntı bendede çıktı , bugün ilk defa karşılaştım. daha önceden yoktu. z3 compact.
sen çözebildin mi neyden oldgunu

the duke

Doçent
Reaksiyon puanı
24
aynı sıkıntı bendede çıktı , bugün ilk defa karşılaştım. daha önceden yoktu. z3 compact.
sen çözebildin mi neyden oldgunu

Hayır, çözemedim. İnternet konuyla ilgili araştırma yaptım ama çok yaygın bir sorun değil sanırım forumlarda bununla ilgili başlıklar açılmamış. Yüklü bir uygulamadan olduğunu düşünüyorum ama bilemedim şimdi yazılımsal bir sorun da olabilir. Sony'e nasıl bildirebiliriz bu sorunu? Sony kullanan arkadaşlar bir yardım edebilir mi? iPhone 6S lansmanı oldu herkes onunla ilgileniyor bizi unuttular.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Z3ümdede aynı sorun çıktı daha dün. Daha önce yoktu. Ve mikrofondada sıkıntı olmaya başladı. Başkası arayınca veya telefonu reset atınca sesim gidiyor sıkıntı yok. Ama sonra sesim gitmiyor. Karşı taraf arayınca gidiyor ben arayınca gitmiyor. Lifelog kullanıyormusunuz ?

the duke

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Z3ümdede aynı sorun çıktı daha dün. Daha önce yoktu. Ve mikrofondada sıkıntı olmaya başladı. Başkası arayınca veya telefonu reset atınca sesim gidiyor sıkıntı yok. Ama sonra sesim gitmiyor. Karşı taraf arayınca gidiyor ben arayınca gitmiyor. Lifelog kullanıyormusunuz ?

İlginç herkeste aynı sorunun aynı anda çıkması çok tuhaf değil mi? Hayır, lifelog uygulamasını devre dışı bıraktım kullanmadığım birkaç gömülü Sony uygulamasıyla birlikte.
Ayrıca ses sıkıntısına dikkat etmedim ama konuşurken sesin gelmiyor diye şikayet aldım birkaç kez. Sanırım hoparlöre alınca oluyor onun dışında bugün gün içerisinde 1 saate yakın konuştum herhangi bir sorun yaşamadım.

T

The_KuRTuLuS

SDN Okuru
Sorun yazılımsal arkadaşlar bugün denemediğim şey kalmadı formatta attım sorun çözüldü fakat güncellemeler gelince tekrar sorun ortaya çıktı kamera ve mikrofonun çalışmasını engelliyor şuanki geçici çözümü mobil veriyi ve wifiyi devre dışı bırakmak olarak buldum devre dışı bıraktıktan birkaç dakika sonra deneyin hata vermiyor hangi programdan kaynaklandığını çözemedim fakat sistemin silinmesini engelleyen bir program olduğunu düşünüyorum yeni güncellemeleri bekleyeceğim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Zararlı yazılım yükleniyor ve kişiyi veya çevresini kayıt ederek karşıya gönderiyor muş

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sorun bendede çözüldü. Yandex navigasyon kaldırınca çözüldü. Teşekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar dün bendede aynı sorun vardı Acr ( Ses Kayıt ) programını yüklemiştim,
Arkadaşların dedikleri gibi bazı programlar engelliyor ben programı yükledikten sonra böyle bir problem çıktı şuan programı kaldırdım ve hiç bir sorun kalmadı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar aynı sorun bende de olmaya başladı iki gündür, gereksiz programları kaldırdım yine düzelmedi.

T

The_KuRTuLuS

SDN Okuru
Boşuna sıfırlama işlemi yapmayın arkadaşlar hiç bir işe yaramayacak. Wifi ve mobil veriyi devre dışı bıraktıktan birkaç dk. sonra sorun çözülüyor. Herhalde sony bu sorun ile ilgili yeni bir güncelleme çıkartır. Beklemeye karar verdim. İnternettede şuan için konu ile ilgili çözüm yok.

T

The_KuRTuLuS

SDN Okuru
Yandeks navigasyonu kaldırınca sorun bende de çözüldü. Bulan arkadaşa teşekkürler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba arkadaşlar.

Yandex ses ayarlarında sesli aktivasyon seçeneğini kapatın sorun düzeliyor. Yandex'e yeni eklenen bir özellik zannediyorum sürekli dinliyor. Program açıkken Yandex deyince arama özelliğini açıyor. Life log ve Swr30 kullanıyorum birkaç defa saatin mikrofonu aktif ettiğini ve dinleme moduna geçtiğini gördüm. Bence Yandex'in bir güncelleme çıkarması lazım.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
O sorun bende artık olmuyorda ben true caller yükleyip lifelogda oturum açtıktan sonra mikrofon sıkıntı çıkarmaya başlamıştı yukarıdaki gibi. İşte sesim ben arayınca gitmiyor başkası arayınca gidiyor resetlemeden düzelmiyor sonra gene aynı şey gene reset. Lifelogda oturum kapattım true calleride sildim güvenemedim ikisinden biri hangisi diye. Bu sorunda düzeldi. Yazılımsal bir şeyler var kesinlikle. Ayrıca hoparlörümden bana göre öncekinden daha az ses çıkıyor. Zenfone 2nin sesi çok azııck daha yüksek z3ten. Arkadaş bile dedi bide çift hoparlör. S4te aynı şekil daha yüksek. 2 hafta oldu suya sokmayalı. Hoparlörler temiz ama derinlerde galiba su duruyor öyle. Başka bişe gelmiyor aklıma.

the duke

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Ses konusunda yardımcı olamam bende kulaklık sesinden şikayetçiyim çok az ses çıkıyor ama hoparlörlerden net ve temiz ses alıyorum. Onun haricinde lifelog'u kullanmıyorum hatta devre dışı bıraktım Nike Running uygulaması daha güzel.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar sorun yandex te ya güncelleme yapın ya kaldırın .. bende çözüldü ..teşekkürler arkadaşlar..