Z2 Kamera Hatası

Sahin3452

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sony kullanıcıları: Ayarlar,Güvenlik,smart lock,güvenilen ses sırasıyla tıkladıktan sonra burdaki karşınıza çıkan bütün sekmeleri iptal edin sorun kökten çözülecek google uygulamarına dikkat edin bundan sonra ben bütün otomatik güncellemele izinlerini iptal ettim sizede tavsiye ederim eğer bunu yapınca sorun çözülmezse ayarlar,uygulamalar,tümü,tıkladıktan sonra sağ üstte, (c5ultra)üç nokta var üst üste ona tıklayın ve sonra uygulama tercihlerini sıfırla seçeneği'ne tıklayın ve sonra tekrar çıkan ekranda uygulama tercihlerini sıfırla var gönül rahatlığıyla tıklayın birdaha ben bu şekilde çözdüm inş sizde çözersiniz bu şekilde kolay gelsin nefret ettim google ve sony'den..

ohmg

Asistan
Reaksiyon puanı
35
bu konuyu ben açmıştım kim hortlattıysa sağolsun güzel şeyler hatırlattı bana :tearsofjoy:

Sahin3452

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sony kullanıcıları: AySony kullanıcıları: Ayarlar,Güvenlik,smart lock,güvenilen ses sırasıyla tıkladıktan sonra burdaki karşınıza çıkan bütün sekmeleri iptal edin sorun kökten çözülecek google uygulamarına dikkat edin bundan sonra ben bütün otomatik güncellemele izinlerini iptal ettim sizede tavsiye ederim eğer bunu yapınca sorun çözülmezse ayarlar,uygulamalar,tümü,tıkladıktan sonra sağ üstte, (c5ultra)üç nokta var üst üste ona tıklayın ve sonra uygulama tercihlerini sıfırla seçeneği'ne tıklayın ve sonra tekrar çıkan ekranda uygulama tercihlerini sıfırla var gönül rahatlığıyla tıklayın birdaha ben bu şekilde çözdüm inş sizde çözersiniz bu şekilde kolay gelsin nefret ettim google ve sony'den..
arlar,Güvenlik,smart lock,güvenilen ses sırasıyla tıkladıktan sonra burdaki karşınıza çıkan bütün sekmeleri iptal edin sorun kökten çözülecek google uygulamarına dikkat edin bundan sonra ben bütün otomatik güncellemele izinlerini iptal ettim sizede tavsiye ederim eğer bunu yapınca sorun çözülmezse ayarlar,uygulamalar,tümü,tıkladıktan sonra sağ üstte, (c5ultra)üç nokta var üst üste ona tıklayın ve sonra uygulama tercihlerini sıfırla seçeneği'ne tıklayın ve sonra tekrar çıkan ekranda uygulama tercihlerini sıfırla var gönül rahatlığıyla tıklayın birdaha ben bu şekilde çözdüm inş sizde çözersiniz bu şekilde kolay gelsin nefret ettim google ve sony'den..
Bende yandex,avg,facebook messenger yüklü değil bilginiz olsun WhatsApp,bip, instagram kesinlikle engel değil haberiniz olsun
Arkadaşlar Z2'de tuhaf bir sorun yaşıyorum kamera uygulamasını açtığımda "Hata Kayıt işlemi başka bir uygulamada devam ediyor. Kaydedilemiyor." yazıyor ama arkada çalışan herhangi bir uygulama yok v telefonumda bilindik uygulamalar yüklü. Fotoğraf çekebilsem de video kaydedemiyorum telefonu kapatıp açmam gerekiyor sonra yine aynı hatayla karşılaşıyorum. Telefonu da daha yeni formatladım format atmadan nasıl çözebilirim?