Z1c vs Z1

bmw m3

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar 2 telefon arasında kaldım sadece ekranına takık oldum büyük ekran severim ama z1de hafif başka açıdan bakarsan ekran solar felan diyolar sadece ekranı taktım oyle oluyor ise z1c alıcam ama çokta kötü değilse z1 alıcam büyük ekranı daha çok seviyorum bi el atın kullanan arkadaşlar

enocenes

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Sony nin klasik TFT ekranı z1c de de öyle z1de de

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
Z1 TFT , Z1 Compact IPS Panel.

Eğer büyük ekran seviyorsanız Z1 alın günlük kullanımda hangi panel olduğunu fark etmeyeceksiniz bile tabi telefona sağdan soldan alttan bakmayı seviyorsanız değişir.

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Aralarında neredyse fark yok biri büyük biri küçük.
İstediğini al.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Merhaba arkadaşlar 2 telefon arasında kaldım sadece ekranına takık oldum büyük ekran severim ama z1de hafif başka açıdan bakarsan ekran solar felan diyolar sadece ekranı taktım oyle oluyor ise z1c alıcam ama çokta kötü değilse z1 alıcam büyük ekranı daha çok seviyorum bi el atın kullanan arkadaşlar
bence z1c al z1c de ıps ekran var z1 de tft ekran var z1c nin ekranı daha iyi...

enocenes

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Ekran dışardan önemsiz geliyo ama kullanırken önemini anlıyorsun s4ile xperia nın TFT ekranında Subway surfers oynarken anlarsın farkı

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
z1c nin ekranı TFT değilki ?
İps panel Amoled daha doğru renk dengesi verir

Zaten birçok kişi Samsung un parlak ekranı yüzünden kafayı yiyor, arkadaşlarımdan biliyorum.

Misal, arkadaşımda HTC one var, pilinin çok az gittiğini ve ekranın leş olduğunu söyledi. Ben de dedim tabi Superlcd nin neresi leş? Demez mi bu Samsung ile kıyaslanınca çöp gibi kalıyor diye... Sonra vay efendim Samsung neden çok satıyor. Gereksiz parlak ekran ile göz boyamayı biliyor.

bytekno

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
z1 ile z1 compact kıyaslayalım.

z1 avantajları: daha ince, daha büyük ekran, yüksek çözünürlük, yüksek pil gücü
z1 compact avantajları: daha hafif
işlemci, ekran işlemcisi, fotoğraf pikselleri aynı.

SAR değeri ve daha ayrıntılı bilgi için: http://hadikiyasla.com/komper/1/73,162

karar sizin. fiyat farkına göre tercihinize karar verin.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
z1 ile z1 compact kıyaslayalım.

z1 avantajları: daha ince, daha büyük ekran, yüksek çözünürlük, yüksek pil gücü
z1 compact avantajları: daha hafif
işlemci, ekran işlemcisi, fotoğraf pikselleri aynı.

SAR değeri ve daha ayrıntılı bilgi için: http://hadikiyasla.com/komper/1/73,162

karar sizin. fiyat farkına göre tercihinize karar verin.

Söylemeyi unutmuşsunuz da, Z1 insanın elinde tuğla gibi kalıyor.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677

Ben de Z1 Compact alacaktım fakat ekranı küçük diye G2 aldım. Z1 alacağına G2 daha mantıklı. Ama Z1 Compact alabilirsin.

danger_raso

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sen git bir telefoncuya iki telefonuda incele senin yerinde osam Z1 alırım fakat Z1c de o boyutlardaki en iyi telefon neredeyse Z1 in tüm özelliklerini daha küçük bir telefona koymuşlar. Fiyatlarıda Yakın senin yerinde olsan Z1 alırım fakat o kadar paran varsa 1 ay daha bekle Z2 al çok telefon değiştiren biriysen 2 değiştirmeyen biriysen 5 sene felan götürür.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Z1 yerine Z1C almak çok çok daha mantıklıdır. Büyük ekran seviyorsan Z1 değil G2 alırsın. Kırmızı ya da altın rengini tavsiye ederim. Daha şık ve sağlam kasası var.