Z1 Mi Yoksa G2 Mi ?

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Soru açık sizce hangisi daha iyidir.Fiyat olarak aynı sanırım.2.el alacağım zaten hatta z1 biraz daha uygun sanırım Z1 999TL , G2 1199TL (32GB).Bunların yanında smart 6 diyenler oldu.Özellikle Hakkı Abi (Hakkı Alkan) eskidiğini söyledi , bende katılıyorum ama 2.2 veya 2.5ghz'e sahip bu fiyata telefon göremedim.Ekran 5" ve üstü olucak max 900tl olucak 2.el olarak alacağım.Sizce hala alınır mı ? Eski olmasına karşın özellikleri şuankilerin üstünde.

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Özellikleri birbirlerine çok yakın. Ben, böyle durumlarda tasarıma bakılmasını öneriyorum. Hangisinin tasarımı daha çok hoşuna gidiyorsa onu seç. Ayrıca, arada ortalama 200TLlik bir fark söz konusu.
Yerinde olsam, Z1 alırdım.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Özellikleri birbirlerine çok yakın. Ben, böyle durumlarda tasarıma bakılmasını öneriyorum. Hangisinin tasarımı daha çok hoşuna gidiyorsa onu seç. Ayrıca, arada ortalama 200TLlik bir fark söz konusu.
Yerinde olsam, Z1 alırdım.

bu video'yu izle ekran kalitesi farkını görebilirsin ama z1'in fotoğraf kalitesi daha iyi bilemedim

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
[MENTION=450738]tmt[/MENTION]
Z1'in kamerası daha iyi.
Daha ince.
Tasarımı daha güzel.
64GB'a kadar SD kart desteği var.
441 PPI.
Veri aktarımı daha hızlı.
Daha ucuz.

G2'nin ekranı daha iyi.
Z1'e oranla %3 daha hızlı işlemcisi var.
Daha hafif.
Bataryası daha uzun dayanıyor.

Bir de böyle kıyasla. Bence Z1 daha avantajlı.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
@tmt
Z1'in kamerası daha iyi.
Daha ince.
Tasarımı daha güzel.
64GB'a kadar SD kart desteği var.
441 PPI.
Veri aktarımı daha hızlı.
Daha ucuz.

G2'nin ekranı daha iyi.
Z1'e oranla %3 daha hızlı işlemcisi var.
Daha hafif.
Bataryası daha uzun dayanıyor.

Bir de böyle kıyasla. Bence Z1 daha avantajlı.
ikisi de aynı zamanlarda çıktı ama sence hangisi daha güncel ve benim 3 yıl götürür ?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
ikisi de aynı zamanlarda çıktı ama sence hangisi daha güncel ve benim 3 yıl götürür ?
3 yıl neye göre götürür bilmem ama Z1 ve G2 2013 en iyi 2 cihazı genel olarak G2 tabiki. Z1 in tasarımı size gore guzelse saglam olsun istiyosaniz Z1 alın ... Kamera olarak Z1 bir tık daha onde ekran olarak G2 önde (Z1 kullandm cidden ekran soluk zevk alamadm) ama Sony nin arayuzu daha hizli (LG de yavas deil tabiki) , LG nin arayuzunde daha cok ozellik var. Guncelleme olarak bence sony onde olacaktr . Ama oyle asiri bir onde olmayacaktr tabiki. 2 firmaninda kucuk kucuk artilari var. Ben olsam G2 alirdim ki oyle yaptm Z1 ve G2 arasnda kalmstm 1 sene 3 aydir kullaniyom mutluyum.

awesomenb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
G2 nin kamerasında odaklanma problemi var özellikle karanlık ortamlarda veya gece çekimlerinde, bunun dışında güzel telefon. Fotoğraf & Video benim için önemli diyorsan Z1 almanı öneririm..