Z1 Compact vs M4 Aqua

stompdowncan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
m4 aqua çok beğendiğim bir telefon oldu kesinlikle almayı düşnüyordum ama amazonda aynı fiyata z1 compact'ı buldum. işlemci yönünden gelişmiş olduğu için z1 compactı almak daha mantıklı ama ben fotoğraf çekmeyide çok severim fakat herkes z1-z2-z1compactın kameralarının çok iyi çekmediğini söylüyor. sizce z1 compact alsam kamera yonunde pişman olurmuyum?

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Evet, Xperia serisi maalesef kamera konusunda çok iyi değil. İki telefon arasından Z1 Compact'ı almanız daha iyi olur. Yalnız, kamera sizin için çok önemliyse başka cihazlara bakın. Ama, Z1 Compact'ta yeterli gelir.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Xperia m4 Aqua almalısın. 64 bit snapdragon 615 var, daha ince hafif, ekran kasa orani daha iyi, ip68 var, ön kamera daha iyi. Z1 compact ise arka kameranin megapikseli daha fazla ve islemci Snapdragon 800.

Blent872

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ödül almış kamera nasıl kötü çeker adil soru o olmalı bende Z1 Compact var pardon ama Her türlü Samsung vb.. Telefonlara kafa tutuyor gayet hoş bir telefonda boş konuşmayın Xperia Z serisinin kamerası falan kötü değil adamlar bilmiyor bi siz biliyorsunuz.