Z1 Compact , Htc One E8 , LG G3 32 GB , Desire Eye ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tys23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Başlıkta belirttiğim cihazlardan hangisini tavsiye edersiniz.Benim için önemli olan bazı şeyler var ; kamera,güncelleme desteği,fiyat.

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Z3 compact tas gibi telefondur. Pil performans kamera konularında cidden çok basarili sadece ekranı biraz küçük, e8 benim favorilerinden biri stabilite konusunda HTC üstüne yok zaten kamerası için çok çok iyi diyemem maalesef. Ama iyi. Arka kamerası m8 e gore özellikle baya iyi 13 MP yani kaliteli fotoğraflar çekiyor. LG g3 çok fazla pil yiyor. Somuruyor yani hep parlaklığı kısıkta gezersin söylemiş olayım, desire eye da çok beğendiğim bi telefondur. Performans konusunda kesinlikle one serisi ile yarışır. On arka çift flaşlı 13 MP kamerası bence oldukça basarılı. Tasarımı da güzel one serisi kadar olmasa da. Piyasayı iyi incelemissin yanı belli fiyat segmentinde en iyi telefonlar bunlar denebilir. Desire eye biraz fazla kalıyor ama olsun. Bana sorarsan g3 ü bastan elerdim. E8 ile eye arasında ki fiyat farkına eye ın kamerası değer dersen desire eye al. Yok değmez dersen e8 al. Aralarında e8 ile z3 compact arasında secim yapmak en zoru. Ekran büyük olsun dersen e8 al. Yok küçük ekran( tabi ki çok küçük değil ama diğerlerinin yanında baya minik) guzeldir dersen z3c al çünkü kamerası daha iyi ve pil cidden seni rahat ettirir. Guncelleme konusunda aralarında en başarılı tabiki HTC. Senin yazdigin HTC modelleri ilk guncellemeyi alanlar değil gerçi o yüzden pek fark yapmaz. Sony çok yakında z3c için lollipop u veriyor ve ilk görüşler çok iyi olacagi yönünde. Kısacası yüzdelik dilime vurursak g3 %10 e8 %20 eye %30 z3c %40. Ama sen yinede compact al :D ya da paraya kıy direk z3 al.

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Z3c alıyorum :D

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
İyi bi secim olur şimdiden hayırlı olsun

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Htc one e8 mi ? Desire 820 Mi ? 1500 liraya kadar önerebileceğiniz Turkcell ve Vatan önerebileceğiniz var mı ? Kamera , Şarj ve güncelleme benim için çok önemli .

the.yunus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Tabiki xperia z2
Şarj konusunda mükemmel çok memnun kalacaksın
Kamerası zaten muhteşem
Güncelleme de z3 güncellemesini almış cihazdır
Güncelleme ilk gelen cihazlar içersinde