Timurid
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 836
20ye kadar hocamZ kuşağı şuanda hangi yaşa kadar geçerli?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben bir yaşla Z kuşağına girdim
20ye kadar hocamZ kuşağı şuanda hangi yaşa kadar geçerli?
Gençler mi yükselttiÖyleydi zaten. Eskiden dolar ne kadardı?söylesene
Bizzat gençler sorumlu şu ekonomiden. Bizim zamanımızda böyle değildi ama.Gençler mi yükseltti
Sizin zamanınız ne zamandıBizzat gençler sorumlu şu ekonomiden. Bizim zamanımızda böyle değildi ama.
Doların 70 kuruş olduğu zamanlar. ?Sizin zamanınız ne zamandı
Yok artık?Doların 70 kuruş olduğu zamanlar. ?
Bende kendimi ülkemde minority (azınlık) gibi hissediyorum ülkemin şartları iyi olsaydı alım gücü yüksek olsaydı her şeyden vergi almasaydı yurt dışına gitmek istemezdim fakat şartlar beni buna zorladı en kısa zamanda gitmeyi çok istiyorum isterseniz bana vatan haini diyin gram umurumda bile değilValla nedeni aslında kolay. Kimse kendi ülkesinden gitmek, çevresini bırakmak istemez. Aslında yurt dışına çıkmak zorunda hissediliyor denilebilir. Ülkesinde gelecek görememek, baskıda ve streste hissetmek, ülkenin iyiye gidebileceğine olan inancını yitirmek, isteklerini yerine getirmedeki karşılaştığı zorluklar bir çok neden bu ülkeden gitme sebebi. Yoksa herkes doğduğu büyüdüğü ülke ile gurur duymak, ülkesine hizmet etmek ister. Maalesef ki ülkemiz için durum böyle..
Şahsen Z Kuşağından Bir Birey Olarak Kendimi Yorumlamak Ve Kuşağı Yorumlamak Gerekirse Ben Gerçekten Bilemiyorum Aramızda Gerçekten Bişeyler Yapıp Çok Farklı Ve Güzel Düşünceleri Olanda Var İşi Gücü İnstagramdan Like Toplamak Ve Boş Boş Gezmek Olan Tayfada Var Sağda Solda Birbirini Vuran Tayfada Var Ya Bunların Örneği Cidden Çok Hiç Duyar Kasmıcam Şahsen Ben İnsan Bunu Bence Vicdanına Sormalı Benim Bi Hedefim Varmı Diye Bence Birşey İçin Çabalamayan Sadece Nefes Almak İçin Tüketmek İçin Yaşayan İnsan Boş İnsandır Tabi Bu Benim Şahsi Görüşüm Sizin Görüşleriniz Farklı OlabilirSon zamanlarda sürekli Z kuşağıyla ilgili olumlu ve olumsuz çok fazla yorum yapılıyor. Hatta Twitter'da sürekli gündem oluyor ve tartışmalar çıkıyor. Peki forum Z kuşağı hakkında ne düşünüyor?
Orası öyle tabii. Bunun için vatan haini diyen tipler genelde zaten klasik tanımlayabileceğimiz tipler oluyor. Ülkenin hangi kesimine, partisine bakıpta bu ülkenin geleceği için umutlanıp çabalayalım ki?Bende kendimi ülkemde minority (azınlık) gibi hissediyorum ülkemin şartları iyi olsaydı alım gücü yüksek olsaydı her şeyden vergi almasaydı yurt dışına gitmek istemezdim fakat şartlar beni buna zorladı en kısa zamanda gitmeyi çok istiyorum isterseniz bana vatan haini diyin gram umurumda bile değil
Üslubunu beğenmedim. Uçak Biletleri hazırlanıyor beklemede kal.Modlar beni uçursun.
İnsanları z,y vb. Şeylere ayırmak kötü birşey ama o ayırdığını dışlamak çok kötü bir şey ben bir z kuşağıyım ve bir şey başarmamış ve z kuşağına laf atanları kınıyorumSon zamanlarda sürekli Z kuşağıyla ilgili olumlu ve olumsuz çok fazla yorum yapılıyor. Hatta Twitter'da sürekli gündem oluyor ve tartışmalar çıkıyor. Peki forum Z kuşağı hakkında ne düşünüyor?
Selam knk valla ben çok yoruldum sen ?O zaman ben sahte Z kuşağı bir bireyim. Dediklerinizin çoğunu hiç yapmadım (yetişkinler gibi yaşıyorum).
O zaman ben sahte Z kuşağı bir bireyim. Dediklerinizin çoğunu hiç yapmadım (yetişkinler gibi yaşıyorum).
Abiler helva fıstıklı olsun. Bakıyorum hayattan elinizi çekmişsiniz ? Çay şekersiz ve limon'lu olsun.Selam knk valla ben çok yoruldum sen ?
?Abiler helva fıstıklı olsun. Bakıyorum hayattan elinizi çekmişsiniz ? Çay şekersiz ve limon'lu olsun.
Seni seven 100lerce adam var unutma Hüseyin abi.Kendimi seviyorum. Ama tok tik çeken yaşıtlarım kendilerine daha mantıklı ve işe yarar hobiler bulsun istiyorum.
Hayır.Misafir gittiğinde orda olan bilgisayarı kurcalamaya çalışıyorsun mu? ? ? ?
Çok şey kaybediyorsun bak yapma. Git kurcalaHayır.
O düşüncedeki insanlar her kesimde varForumda birkaç gün önce 'hiç bir vasfı olmadan hem para kazanıp hem de istediği şeylere zaman ayırabileceği bir iş arayan' kişiyi gördükten sonra kendi neslimin ikiye bölündüğünü görüyorum. Teknolojiyi tembellik için kullanıp hayatta hiç bir şey başarmadan bir şeyler bekleyenler. Bir de bir şeyler başarmaya çalışıp tembellik yapan tayfa tarafından dalga geçilenler.