Z Fold3'e Geri Dönüş?!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ekto02
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ekto02

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,330
Evet Merhaba Forum Sakinleri Bildiğiniz Üzere Kısa Zamanlı Bir Z Fold 3 Deneyimim Vardı Ben Bu Deneyimi Genişletmeye Karar Verdim Ve İkinci Cihazım Olan iPhone 12 Pro Cihazımı Sattım Uzun Süredir Dolapta Bekleyen Emektarım Samsung Galaxy Z Fold3 Modelini Alıp Tekrar Kurdum.

An İtibariyle S-Pen İle Birlikte Gelen Kılıfla S-Pen İle Deneyimliyorum OneUI4 Ve Android 12 Üzerinde Calisiyor.

Batarya Problemleri Yasadigim İcin Aylar Once Dolaba Kaldirdigim Bu Cihaz Bakalim Bana Ne Deneyim Yasaticak Yakinda En Ufak Detayina Kadar Paylasicam.

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,721
Konuyu takip edecem kardeşim tüm deneyimlerini aktarmanı bekliyorum, telefonun günlük kullanım bakımından nasıl olduğunuda yazarsan sevinirim örnek olarak işsiz değilsen yada masabaşı rahat işin yoksa örnek 3 harfli marketlerde çalışıyorsan garson vs bu telefonun kullanımı seni nasıl etkiliyor vs tüm deneyimlerini bekliyorum ?
Şahsen çoğu kişi sevmesede z fold serisi hoşuma gidiyor lakin z fold 5 kalemi içinde olursa s22 ultra gibi daha mantıklı olur diye düşünüyorum ?

Ekto02

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,330
Evet Efenim Cihazı Kullanmaya Başlayalı Yaklaşık 2 Gün Oldu Gecesinden Beri Kullanıyorum. @Kayn Cihaz Beklemedeyken Tükettiği Pil O Kadar Can Sıkıcı Ki :D Sen Bile İnanamazsın Acayip Pil Tüketiyor Beklemede.

Onun Haricinde Yiğidi Öldürüp Hakkını Yememek Lazım Gerek S-Pen Desteği İle Hızlıca Notlar Alabilmem'de 12GB Ram Ve Snapdragon 888 İle Cihaz Gerçekten Çok Hızlı Bir Cihaz En Basitinden YouTube'da Video İzlerken Ekranı Açıp Dev Ekranda Bunu Deneyimleyebilmek Acayip Bir Zevk Veya Oyun Oynarken Kocaman Ekranı Kullanabilmek Hatta Ve Hatta Müzik Dinlemek Çok Zevkli. Çünkü Cihazın Hoparlörleri Çift Kanal Stereo Yanlışım Yoksa. Üstten Ve Alttan Hoparlörleri Var iPhone'a Kıyasla Ses Sizi Çevreliyor Sağdan Ve Soldan Ayrı Ayrı Duyuluyor Ses.

Fakat Hala Olumsuz Yanları Var. Özellikle Sistemsel Olarak OneUI 4.1 Z Fold3 İle İstenildiği Gibi Senkron Çalışmıyor Kardeşimdeki S22 Ultra'dan Bildiğim Kadarıyla Böyle Bir Sorun Yok Fakat Z Fold3 Bunu Sorun Haline Getirmiş. Şimdilik Kullanmaya Devam Ediyorum Efenim İçinde İki Hat Var Tam Deneyim Alabilmek İçin Çift Sim Kullanıyorum Ve Bolca Mobil Veri İle Tüketiyorum Cihazı.

Yakında Bir Detaylı İnceleme Yazıcam Bu Cihaz İçin Forumda Şimdiden Sağlıcakla Kalın Efenim.

hakanyargici

Profesör
Reaksiyon puanı
959
Evet Efenim Cihazı Kullanmaya Başlayalı Yaklaşık 2 Gün Oldu Gecesinden Beri Kullanıyorum. @Kayn Cihaz Beklemedeyken Tükettiği Pil O Kadar Can Sıkıcı Ki :D Sen Bile İnanamazsın Acayip Pil Tüketiyor Beklemede.

Onun Haricinde Yiğidi Öldürüp Hakkını Yememek Lazım Gerek S-Pen Desteği İle Hızlıca Notlar Alabilmem'de 12GB Ram Ve Snapdragon 888 İle Cihaz Gerçekten Çok Hızlı Bir Cihaz En Basitinden YouTube'da Video İzlerken Ekranı Açıp Dev Ekranda Bunu Deneyimleyebilmek Acayip Bir Zevk Veya Oyun Oynarken Kocaman Ekranı Kullanabilmek Hatta Ve Hatta Müzik Dinlemek Çok Zevkli. Çünkü Cihazın Hoparlörleri Çift Kanal Stereo Yanlışım Yoksa. Üstten Ve Alttan Hoparlörleri Var iPhone'a Kıyasla Ses Sizi Çevreliyor Sağdan Ve Soldan Ayrı Ayrı Duyuluyor Ses.

Fakat Hala Olumsuz Yanları Var. Özellikle Sistemsel Olarak OneUI 4.1 Z Fold3 İle İstenildiği Gibi Senkron Çalışmıyor Kardeşimdeki S22 Ultra'dan Bildiğim Kadarıyla Böyle Bir Sorun Yok Fakat Z Fold3 Bunu Sorun Haline Getirmiş. Şimdilik Kullanmaya Devam Ediyorum Efenim İçinde İki Hat Var Tam Deneyim Alabilmek İçin Çift Sim Kullanıyorum Ve Bolca Mobil Veri İle Tüketiyorum Cihazı.

Yakında Bir Detaylı İnceleme Yazıcam Bu Cihaz İçin Forumda Şimdiden Sağlıcakla Kalın Efenim.
Katlanabilinir telefon teknolojisini deneyimlemek harika olması lazım. Konu takibe alındı ?.

Ekto02

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,330
Katlanabilinir telefon teknolojisini deneyimlemek harika olması lazım. Konu takibe alındı ?.
Yapıyoruz Bir Şeyler Hocam Sizin Batarya Sorunu Ne Oldu iPhone 11 İçin Bende Dört Gözle Konunuzu Güncellemenizi Bekliyorum :rolleyes:

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460

Eline emeğine sağlık.Güzel bir yazı olmuş.?✌️?? Samsunglarda boşta iken pil tüketiminin arayüzdeki bazı gereksiz Google servisleri ve sensörlerden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.Samsung sade bir arayüz yapıp sensör bazlı özellikleri koymasa belki bu sorun olmayacak.

hakanyargici

Profesör
Reaksiyon puanı
959
Yapıyoruz Bir Şeyler Hocam Sizin Batarya Sorunu Ne Oldu iPhone 11 İçin Bende Dört Gözle Konunuzu Güncellemenizi Bekliyorum :rolleyes:
Yaklaşık 20 saat oldu telefonu sıfırlayalı hala %50 oranında şarj mevcut. Önümüzdeki haftaya kadar genel gidişatına bakıp güncellememi yapacağım.

irsuya

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,255
Hayatı boyunca Samsung kullanan birisine, Samsung boşta çok pil tüketiyor sen bile inanamazsın demek pek sağlıklı olmaz, ben bunun aksini iddia etmiyorum ki. Ben de şu an S8+ var, yatarken %100 de koysam sabah %83 falan oluyor evet fazla. Tabii 6-7 saat uykuda bu.

Samsung yazılımın ta kendisiyle ve politikası ile en stabil, en hızlı ve en şık arayüzdür. iOS'dan bahsetmiyorum çünkü o bir arayüz değil, başlı başına bir işletim sistemi.

Kaldı ki Samsung, Z Fold ve Flip ile katlanan telefonlar konusunda dünyanın en başarısı, her ne kadar Çin tarafında güçlü rakipleri olsa da onlar henüz Çin'den dışarı çıkamadı.

draktepe

Asistan
Reaksiyon puanı
173
hocam fold 4 te beklemede şarj sıkıntısı yok. uyhulamalardan arkaplanda çalışıp çalışmamasını istesiğiniz uygulamaları seçmenizi öneririm. ayrıca bixby rutin den de konu ile alakalı rutinler oluşturabilirsiniz. bonus olarak benim en sevdiğim ise konu dışı ama, kapak ekranında yön kilitli ama iç ekrana geçince yön kilidinin pasif hale gelmesi.

Ekto02

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,330
hocam fold 4 te beklemede şarj sıkıntısı yok. uyhulamalardan arkaplanda çalışıp çalışmamasını istesiğiniz uygulamaları seçmenizi öneririm. ayrıca bixby rutin den de konu ile alakalı rutinler oluşturabilirsiniz. bonus olarak benim en sevdiğim ise konu dışı ama, kapak ekranında yön kilitli ama iç ekrana geçince yön kilidinin pasif hale gelmesi.
Fold 4 Kullanmadım Hocam Bilemiyorum. Hani Yorum Yapmam Yanlış Olur Fakat Fold3 Deneyimliyorum. Şuanda Aslında Siz Kullanıyorsanız. Sizde Deneyimlerinizi Aktardığınız Bir Forum İncelemesi Çıkartsanız Çok İyi Olur İnsanlar İki Cihaz Arasındaki Farklara Daha Hakim Olabilirler Diye Düşünüyorum.

Bu Arada Kapak Ekranından Bende Müzdarip Durumdayım. Yön Kilidi Problemi Kafayı Yedirtti Banada Onuda Geçtim Bazı Uygulamalar Kapak Ekranında Sürdürülemiyor. Tablet Ekranın Apple Music Dinliyorum. Kapak Ekranında müziği Değiştirmek İçin Uygulamaya Basıyorum Uygulamayı Yeniden Başlatmamı İstiyor. Ne Oluyor Müzik Zevki Şak Yarıda Kesiliyor. Açıkcası...

draktepe

Asistan
Reaksiyon puanı
173
hocam her uygulama ekran devamlılığına uygun değil ne yazık ki. rutinden ekran yön kilidini ayarlamayı inşallah çözmüşsündür. çok büyük konfor.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20221029_013227_Bixby Routines.jpg
    Screenshot_20221029_013227_Bixby Routines.jpg
    71.5 KB · Görüntüleme: 70

Ekto02

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,330
hocam her uygulama ekran devamlılığına uygun değil ne yazık ki. rutinden ekran yön kilidini ayarlamayı inşallah çözmüşsündür. çok büyük konfor.
Bu Arada sizin kapak ekranında klavye deneyiminiz nasıl. Fold4'de kapak ekranı büyütüldü diye biliyorum. çünkü z fold3 kapak ekranında mesajlaşmak veya yazışmak tam bir işkence çünkü parmaklarım durmadan yanlış tuşlara basıyor o konudaki sıkıntı fold4'de çözüldümü hala geliştirme mevcut mu?

draktepe

Asistan
Reaksiyon puanı
173
bana da işkenceydi 1 haftadan sonra alıştım.
bi problem yaşamıyorum. siz de alışırsınız.
klavye boyutunu ayarlayabilirsiniz sizi rahatsız ediyor ise.
ayarlar>genel yönetim>samsung klavye ayarları> boyut ve saydamlık kısmından isteğinize uygun yeniden boyutlandırabilirsiniz