Yüzyılın App'i DakiKaç

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Analog bir kol saati al daha rahat hesaplarsın.

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Evet arkadaşlar hesaplayamıyorum. 40 dakikayı hesaplamak dünyanın en zor işi zaten öyle değil mi. Burdaki olay hesaplayamamak değil zaten. Teknolojiden hayatımızı kolaylaştıracak şekilde yararlanmak. Telefondan bakmak daha kolaysa neden o yolu seçmeyim ki.
bir sonraki programın da okula senin yerine gitsin. ne de olsa hayatı kolaylaştırıyoruz.

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Burdaki herkes zaten yaşını başını almış insanlar arada gençlerde var onlar bir büyüğün olarak sana tavsiye veriyorlar dinlesen senin için daha iyi. Bu arada kalkıpta tenefüsü hesaplayamıyorsan zaten boşuna okuyosun.

oratoris

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teneffüsü hesaplayabildiğimi zaten söyledim. Telefondan bakmak daha kolay olduğu için o yolu tercih ediyorum dedim. Okuyup anlayamıyorsanız zaten boşuna okuyorsunuz. Vincentvega muhteşem bir şey önermişsiniz. Umarım yakında onun da uygulaması çıkar okula gitmekten de kurtulurum

mdkbet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
89
bizde derste sıkılırdık ama senin matematik biraz zayıf sanırım

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Analog saat daha iyi bundansa.

Universitede lazım olur

oratoris

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim iyiliğimi düşünerek derslerime odaklanmam konusunda öğütler verenlere teşekkür ederim sonuçta benim iyiliğimi düşünerek bir şeyler diyordunuz. Ama hala senin matematiğin zayıf diyen insanlar var bu kadar da olmaz ki kardeşim ya. Nerden çıkardın matematiğimin zayıf olduğunu nerden böyle bi kanıya vardın kardeşim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hayır hani hesaplayamıyorum derken yaptığım ironiyi mi anlayamadınız yoksa. Eğer öyleyse orda hesaplayabildiğimi kastetmiştim, 40 dakikayı hesaplamanın zor olmadığını kastetmiştim. 40 dakikayı hesaplamak kolay, evet kolay ama telefondan hesaplanmış haline bakmak çok daha kolay. Bu matematiğimin zayıf olması durumu değil ki arkadaş

KlpRnS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benim iyiliğimi düşünerek derslerime odaklanmam konusunda öğütler verenlere teşekkür ederim sonuçta benim iyiliğimi düşünerek bir şeyler diyordunuz. Ama hala senin matematiğin zayıf diyen insanlar var bu kadar da olmaz ki kardeşim ya. Nerden çıkardın matematiğimin zayıf olduğunu nerden böyle bi kanıya vardın kardeşim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hayır hani hesaplayamıyorum derken yaptığım ironiyi mi anlayamadınız yoksa. Eğer öyleyse orda hesaplayabildiğimi kastetmiştim, 40 dakikayı hesaplamanın zor olmadığını kastetmiştim. 40 dakikayı hesaplamak kolay, evet kolay ama telefondan hesaplanmış haline bakmak çok daha kolay. Bu matematiğimin zayıf olması durumu değil ki arkadaş

Ben kaç dk kaldığını hesaplamakla uğraşmıyordum. Dersi anlayamıycak kadar sıkıldığım uyurdum :D

mdkbet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
89
yukarıda demişsin ki
"yıllardır amele gibi teneffüse kaç dakika kaldığını hesaplamaktan bıkmıştım"
programın tanıtım yazısında şöyle diyor
"Artık ders saatlerini aklınızda tutmanıza gerek yok saatinize bakıp kaç dakika kaldığını hesaplamak için uğraşmanıza da!"
buradan sanki şu sonuç çıkıyor, dersin başlamasına kaç dakika kaldığını hesaplamak insanı uğraştıran bir eylemdir.

En temel matematik işlemi için uygulama kullanılıyorsa ve bu uygulama yüzyılın uygulaması diye adlandırılıyorsa matematikle ilgili bir sıkıntı var demektir diye düşünüyorum

dersin başlayacağı saati uygulamaya bakana kadar kendim hesaplasam daha hızlı ve pratik olur diye düşünmüştüm

o sebeple matematiğinin zayıf olabileceğini ileri sürdüm
benimki sadece tahmin belkide matematiğin iyidir bilemiyorum hemen alınganlık yapmaya egrek yok :)

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Arkadaş viral reklam yapıyor bizim forum nasihat,öğüt peşinde.

efsaneizci yada [MENTION=376540]oratoris[/MENTION] Yaptığın uygulama 5 para etmez ve insanları tembelliğe alıştırıyor. ;)

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Ben sana öğüt vermeyeceğim dilediğin gibi yasa sonrasında cekecegin her kazanç ve her pişmanlık senin eserin olacak geriye dönüp suçlayacak birilerini arayacaksan başkalarının dediğini yap yok her kararı kendim verir pişmanlığını kendim çekerim diyorsan yinede karar senin

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ben üniversitede kendi biyolojik saatimi ayarlıyordum derslerde. Derse girince uyuyordum, ara vermeye 3 dakika kala uyanıyordum. :D zaten ara vermeye yakın sınıfta bir hareketlilik olur bu da sizi dürtükler. :P
O değil de demişsin ki hesaplamak kolay, buna bakmak daha kolay. Hesapla kardeşim bakma ona. Hesapla ki kafatasının içindeki pas tutmasın. Ben telefon icat edilmeden önce tüm telefon rehberini ezbere, bütün tanıdıklarımın araba plakalarını ezbere bilirdim. Ne zaman pc, telefon çıktı hafıza gitti. Şimdi 3-5 mail adresimin şifresini zor hatırlıyorum. Onu bırak neredeyse kendi numaramı unutacağım. Mümkünse beyninizi sürekli yorun.