bir sonraki programın da okula senin yerine gitsin. ne de olsa hayatı kolaylaştırıyoruz.Evet arkadaşlar hesaplayamıyorum. 40 dakikayı hesaplamak dünyanın en zor işi zaten öyle değil mi. Burdaki olay hesaplayamamak değil zaten. Teknolojiden hayatımızı kolaylaştıracak şekilde yararlanmak. Telefondan bakmak daha kolaysa neden o yolu seçmeyim ki.
Benim iyiliğimi düşünerek derslerime odaklanmam konusunda öğütler verenlere teşekkür ederim sonuçta benim iyiliğimi düşünerek bir şeyler diyordunuz. Ama hala senin matematiğin zayıf diyen insanlar var bu kadar da olmaz ki kardeşim ya. Nerden çıkardın matematiğimin zayıf olduğunu nerden böyle bi kanıya vardın kardeşim
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Hayır hani hesaplayamıyorum derken yaptığım ironiyi mi anlayamadınız yoksa. Eğer öyleyse orda hesaplayabildiğimi kastetmiştim, 40 dakikayı hesaplamanın zor olmadığını kastetmiştim. 40 dakikayı hesaplamak kolay, evet kolay ama telefondan hesaplanmış haline bakmak çok daha kolay. Bu matematiğimin zayıf olması durumu değil ki arkadaş
programın tanıtım yazısında şöyle diyor"yıllardır amele gibi teneffüse kaç dakika kaldığını hesaplamaktan bıkmıştım"
buradan sanki şu sonuç çıkıyor, dersin başlamasına kaç dakika kaldığını hesaplamak insanı uğraştıran bir eylemdir."Artık ders saatlerini aklınızda tutmanıza gerek yok saatinize bakıp kaç dakika kaldığını hesaplamak için uğraşmanıza da!"
hem reklam yapıyor hem trip atıyorArkadaş viral reklam yapıyor bizim forum nasihat,öğüt peşinde.
efsaneizci yada @oratoris Yaptığın uygulama 5 para etmez ve insanları tembelliğe alıştırıyor.![]()