novalgine
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
arkadaşlar spor yapmak istiyorum 7 kg filan vermem gerekiyo sizce hangisine gitmeliyim ? bu 2 sporuda deneyip yardımcı olabilecek varmı ??
Ben fizyoterapi sonrasında tekrar geri dönebilmek adına ikisini birlikte yapmıştım. Haftada 3 gün gym , 2 gün yüzme şeklindeydi programım. Şok diyet etkisi yapabilir belki. Zor bir program olmasına karşın etkiyi ikiye katlıyor. Deneyebilirsin bunu. Onun dışında illa seçim yapacaksan tavsiyem yüzme yapman. Fitnessı nasıl yapacağına da bağlı, koşma odaklı olursan o da çok iyi etkiler ama yarım spor sayılır kas geliştirme olarak yaparsan. Yüzme ise spor.
Amacın kilodan kurtulmak , fitness yapıcaksan bunun sonucu kas olur ve sürekli protein tabanlı yemen gerekicek sonuçta agırlık kaldiricaksin yemezsen güçsüz düşersin. Yüzmeyi kim bulduysa alnından öpecemharika bi spor , doğal yoldan vücüdun gelişiyo , omuz genişlemesi gibi. Yani tavsiyem fitness yaparsan 3 gün 5 gün değil uzun vadeli yıllara yayacak şekilde yap zaten ağırlık çalışma gibi dusuncen varsa beslenmeden olmaz bu iş , ikisi bi arada da olur kaldirirsin 2 gun fitness 1 gun dinlenme gunu dinlenme gununde git yuzmeye .
Ya ben ne yapam hem kilo almak istiyorum yaklaşık bi 10 kilo hemde kas yapmam lazım![]()
Yemek yemesine yenirde protein tozu zararlı değil midir ?Fitness. Ama protein tozu kullanıcaksın sadece ve ayı gibi yemen lazım.
Yemek yemesine yenirde protein tozu zararlı değil midir ?
Yemek yemesine yenirde protein tozu zararlı değil midir ?
Protein tozlarini takviye olarak düsün. Dozunu kacirmadan kullanirsan hicbir sey olmaz.
AMA: En iyisi dogal yollardan beslenmek. Tavuk, yumurta, ton baligi, hamsi, patates, brokoli.. proteini bol olan yiyecekler tüketmelisin.
Abanmadıkça değil , günde 2 defa 1 ölçek içtikten sonra sıkıntı olmaz. Şuda var fitness yapan kişi çok su içmesi lazim , her türlü besinden yiyeceği ve protein tozu kullanacağı için böbrek çok çalışıcak. Idrar rengi şeffaf ise tertemiz bi sistem var demektir![]()
Şeffaf derken hepsi bir nevi şeffaf dasenin dediğin anlamda şeffaf,çok fazla su tüketince olmuyor mu ya ?
Tıbben öyle olması gerektiğine eminsen,o şekilde bir sıvı alışkanlığı kazanmaya çalışırım
@edox Abi doğru söylüyor,fiyat olarak bir yıl önce doğal beslenmek daha uygun geliyordu.En iyileri pahalı zaten,et al ye daha iyi.
Günde 2 bardak su iç 1 defa tuvalete git daha sonra böbreğini kaderine mahkum et vucuttan atılması gerekenler böbreğinde kalsın , günde 10 bardak su iç böbrek kendi temizlesin sağlıklı kalsın. Bu sporda beslenme önemli olduğu için zararlı bakteriler artıcak bunları da vucudundan atman gerekicek nasıl yapmayi dusunuyosun ? Kapı mı yapıcan ? Benim yazdigim yazida bu sporda su cok onemli bobrekler icin renk belirttim cunku temiz sisteme sahip mi degilmi maksadinda , yoksa ictigin su agizdan bogaza ordan vucutda çıkış kapisindami bekliyo ? Yoksa bi işe yarayan organin temizlenmesinde rolümü var?
Sen rengine mi takilmiştin B) pardon.