Okan658
Asistan
Arkadaşlar ben internetten bir ürün sipariş ettim ve sali gelecek dediler gelmisler geri gitmisler cuma yine gelmisler evde yine yoktuk kapıya not felan asılmamış 2 defa kargo evde bulamayınca göndericiye geri iade mi ediliyor
Ben bunu söylemeyi unuttum evim yurtiçi kargo bayisine baya uzak o yüzden gidemiyorum arayıp konuştuğumda 3 iş günü içerisinde almazsam sanırim geri gidicek imiş baya şaşırdimBulunduğunuz yerde Yurtiçi Kargo'nun şubesi varsa gidip sorun bence.
Geçenlerde ben de internetten bir şey sipariş etmiştim. Ürün gelmesi gerektiği gün gelmedi. Ben de şubesine gidip sorduğumda adreste sorun çıkmış dediler. Sipariş ettiğim ürünü şubesini gidip aldım.
Satıcıyla da iletişime geçin bence.
O zaman şubeye gidip alırsınız.Ben bunu söylemeyi unuttum evim yurtiçi kargo bayisine baya uzak o yüzden gidemiyorum arayıp konuştuğumda 3 iş günü içerisinde almazsam sanırim geri gidicek imiş baya şaşırdim
Bır arkadaşım o kargoyo şubeden alabilirmiO zaman şubeye gidip alırsınız.
Bilmiyorum. Kargoyu alırken imza atmanız gerekebilir. Bu sebepten sizin gitmeniz daha iyi olur.Bır arkadaşım o kargıyı şubeden alabilirmi
kargoda eğer cep telefonu numaranız varsa gelmeden bi 5 dk önce arayabiliyolar, ben hep yurtiçi kargo ile iş yapıyorum hem ucuz hem iyi iş görüyo...Bır arkadaşım o kargoyo şubeden alabilirmi