Yurtiçi kargo hakkinda bilgisi olan

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Okan658
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Okan658

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar ben internetten bir ürün sipariş ettim ve sali gelecek dediler gelmisler geri gitmisler cuma yine gelmisler evde yine yoktuk kapıya not felan asılmamış 2 defa kargo evde bulamayınca göndericiye geri iade mi ediliyor

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Bulunduğunuz yerde Yurtiçi Kargo'nun şubesi varsa gidip sorun bence.
Geçenlerde ben de internetten bir şey sipariş etmiştim. Ürün gelmesi gerektiği gün gelmedi. Ben de şubesine gidip sorduğumda adreste sorun çıkmış dediler. Sipariş ettiğim ürünü şubesini gidip aldım.

Satıcıyla da iletişime geçin bence.

Okan658

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Bulunduğunuz yerde Yurtiçi Kargo'nun şubesi varsa gidip sorun bence.
Geçenlerde ben de internetten bir şey sipariş etmiştim. Ürün gelmesi gerektiği gün gelmedi. Ben de şubesine gidip sorduğumda adreste sorun çıkmış dediler. Sipariş ettiğim ürünü şubesini gidip aldım.

Satıcıyla da iletişime geçin bence.
Ben bunu söylemeyi unuttum evim yurtiçi kargo bayisine baya uzak o yüzden gidemiyorum arayıp konuştuğumda 3 iş günü içerisinde almazsam sanırim geri gidicek imiş baya şaşırdim

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Ben bunu söylemeyi unuttum evim yurtiçi kargo bayisine baya uzak o yüzden gidemiyorum arayıp konuştuğumda 3 iş günü içerisinde almazsam sanırim geri gidicek imiş baya şaşırdim
O zaman şubeye gidip alırsınız.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
Bır arkadaşım o kargoyo şubeden alabilirmi
kargoda eğer cep telefonu numaranız varsa gelmeden bi 5 dk önce arayabiliyolar, ben hep yurtiçi kargo ile iş yapıyorum hem ucuz hem iyi iş görüyo...