Soru Yurtdışından iPhone Almak

Yılan Kaskocu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar selamlar, yakın zaman içerisinde telefonumda e-sim özelliği olmadığı için değiştirmeyi düşünüyorum. Denizci olduğum sık sık farklı ülkelere gidiyorum ve e-sim özellikli bir telefona ihtiyacım var. Yeni alacağım telefonu yurtdışından almayı planlıyorum ve IMEI kayıdı yaptırmayı düşünmüyorum. Çünkü yılın en az 3-4 ayı yurtdışında geçiyor. IMEI kayıdı yaptırılmayan cihazlarda çift sim desteği varsa 4+4 ay kullanabiliyormuşuz, ben süreç hakkında çok bilgi sahibi değilim süreç hakkında bilgi verirseniz çok güzel olur. Birde yurtdışında bu telefonu kullanırken bu 4 aylık süreden gidiyor mu ve hali hazırda olan Alman sim kartımı bu telefona taksam 4 aylık süreden gider mi?

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,801
Yurt dışında kullandığınızda 8 aylık sürenizden gitmez, bu süre cihazdan Türkiye'de sinyal alındığında başlar.

Marhtadom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iPhone 15 Pro Max'in yeni ve gelişmiş görüntü işleme özellikleri, iPhone 12 Mini'ye kıyasla nasıl bir avantaj sağlıyor ve bu fark, gerçek dünyada fotoğraf çekme ve video kaydetme sırasında nasıl etkilenecek?

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,854
Biraz bekle, 17 çıkarsa onu al. Neden eski telefon olsun. Denizciler iyi kazanır.