• GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYE!

Soru Yurtdışı telefon kapanırmı?

Bu konuyu okuyanlar

sahnuri191

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yurtdışı bi iPhone x alacağım ama telefon kapanıyor diyorlar ben anlamadım telefon tamamen mi kapanıyor yoksa sadece aramalaramı. İnternet için alacağım sim kartıyla isim yok kullanabilirmiyim ?

Applemania

Müdavim
Reaksiyon puanı
3,507
Arkadaşlar yurtdışı bi iPhone x alacağım ama telefon kapanıyor diyorlar ben anlamadım telefon tamamen mi kapanıyor yoksa sadece aramalaramı. İnternet için alacağım sim kartıyla isim yok kullanabilirmiyim ?
Eğer pasaport kaydı yapılmadıysa 4 ay içinde pasaport kaydı yaptırman lazım.Aksi takdirde cihaz kullanıma kapatılır.Yurtdışı X alacağına Apple garantili ikinci el temiz kullanılmış Se 2020 al kafan rahat kullan.

sahnuri191

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer pasaport kaydı yapılmadıysa 4 ay içinde pasaport kaydı yaptırman lazım.Aksi takdirde cihaz kullanıma kapatılır.Yurtdışı X alacağına Apple garantili ikinci el temiz kullanılmış Se 2020 al kafan rahat kullan.
Ben sadece sim kartına kapanıyor sanıyordum 😕😞

Lazzz

Müdavim
Reaksiyon puanı
3,279
Kısa ve net bir cevap veriyorum. Sim kartı olmayan bir telefon gibi kullanabilirsin. Ne zaman imei kaydını yaptırırsan sim kart özellikleri açılır.

Son mesajlar