Yurt dışından iphone 7 plus 32 gb ?

yusuf demirci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Dostlar yaklaşık 1 ay sonra isvicreden akrabam gelicek ve ben yeni bir telefon almak istiyorum fakat bi türlü karar veremedim daha önce iphone kullanmadım benim için önemli olan noktalar iyi bi kamerası olması (gezginolduğumiçin) dayanıklı olması sarjının hemen bitmemesi ve 3 4 sene sorunsuz kullanabileceğim bi telefon arıyorum tr de telefona vereceğim max fiyat 2000. 2500 ama iphone 7 plus iyiyse 2.790 isvicre fiyatı bu parayı verip almak istiyorum .

Not yurdısından aldığımız zaman apple garanti veriyormu ve pasaporta yazdırma kiçin ne kadar ödüyoruz ve açtırma denilen şey varmı bilgilendirirsenız çok sevinirim çok arada kaldım

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
1 yıl garanti oluyor ve 135 tl sanırsam veriyorsunuz.

D.Eren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
yurtdışı derken mesala neresi? Apple'ın bazı ülkelerden alınan cihazlar türkiye'de garanti kapsamına girmiyebiliyor. Garanti kapsamı 1 yıl ve bunu uzatma imkanın olabiliyor.

Reaksiyon puanı
30
Garanti olayının o kadar önemli olduğunu düşünmüyorum. Fabrika çıkışından hatalı olsa bile "kullanıcı hatası" diyebiliyorlar çünkü. Arkadaşım 2-3 hafta önce Almanya' dan getirtti bir akrabasına. iPhone 7 128 gb versiyonu vergisiyle birlikte falan 2800 tl tutmuş. Kayıt vergisi için 100-200 tl bandında bir fiyat söylemişti tam hatırlamıyorum.

Reaksiyon puanı
30
Akraban getireceği için onun pasaportu üzerine kayıt edecekler telefonu. Yani bir sıkıntı çıkmaz.

yusuf demirci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Çok sağolun ama benim isteklerim belli bu telefonu almalımıyım yoksa başka bi önerisi olan varmı bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Gezginseniz portre modu işinize yarayacaktır 7 plus alabilirsiniz.İsviçreden alacağınız cihazın garantisi olmayabilir cihazı apple Store'dan alın orada sorun seri seri Değişiyor garanti durumu.

BarKoda1010

Profesör
Reaksiyon puanı
353
Kesinlikle alınır. Mat Siyah 128GB tavsiyemdir

darkhair

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Alırken mutlaka faturasını isteyin.
Şu anda kullandığım 6+ ın faturasını kaybettim. Cihazı 2014 aralıkta aldığım halde cihazın sistemden kaynaklanan bir hatadan ötürü garantisi bitmiş görünüyor ve fatura istiyorlar. Böyle bir sıkıntı ile yüzyüze gelmek istemiyorsanız nerden alırsanız alın faturasını saklayın. Bu arada bildiğim kadarıyla apple avrupa ülkeleri ve abd den alınan cihazlar için 1 yıl uluslararası garanti veriyor. Gene de bilgili arkadaşlar bizi aydınlatırlarsa seviniriz.

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Alırken mutlaka faturasını isteyin.
Şu anda kullandığım 6+ ın faturasını kaybettim. Cihazı 2014 aralıkta aldığım halde cihazın sistemden kaynaklanan bir hatadan ötürü garantisi bitmiş görünüyor ve fatura istiyorlar. Böyle bir sıkıntı ile yüzyüze gelmek istemiyorsanız nerden alırsanız alın faturasını saklayın. Bu arada bildiğim kadarıyla apple avrupa ülkeleri ve abd den alınan cihazlar için 1 yıl uluslararası garanti veriyor. Gene de bilgili arkadaşlar bizi aydınlatırlarsa seviniriz.
Bizde hiç bir şey istemediler sadece imei ile işlem yapıyorlardı.Nereye götürdünüz de fatura istediler.