Yurt Dışına Yollayan İngilizce Dil Kursları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 12ada
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

12ada

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Merhaba arkadaşlar. Belirli bir süreden sonra yurt dışına yollayan dil kursları var. Aklıma takılan bir kaç soru var...
1- Bunlar kesin yurt dışına yolluyor mu?
2- 18+ yaş zorunluluğu var mı?
3- Ücretleri ne kadardır?
4- Eğer yolluyorlar ise İngiltere'ye mi gitmeli, Amerika'ya mı?
5- İşe yarar mı?
6- Mersin'de yaşıyorum, Mersin'de var mı bu kurslar?
Teşekkürler, iyi günler, iyi forumlar. :)

etendu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İngilizce kurslarını pek bilmiyorum ama bu konudaki az buçuk bilgimi paylaşabilirim.

Arkadaşımın arkadaşı İngiltere'de dil okuluna gitmiş bu sene ve 60 milyara yakın tutmuş. Gittiğin yere ve bölgeye göre, kursun iyiliğine göre fiyatlar çok oynuyormuş. Mesela Londra'daki kurslar daha pahalıymış.

İşe yarayıp yaramaması tamamen senin elinde. Sen yurt dışına çıktığında birden ingilizcen süper olmayacak. Zamanla ve belirli bir çalışma disiplinine bağlı olarak iyileşecek. Bunun işe yarayıp yaramaması kesinlikle sana bağlı. Ayrıca ingilizcenin Türkiye'de de çok rahat geliştirebilceğini düşünüyorum. Sonuçta her şey çalışmaya bağlı. Ama sonrasında bir yurt dışı harika bir deneyim olur. Özellikle konuşma ve dinleme becerilerin için. Nerden biliyorsun dersen bende hazırlık öğrencisiyim oradan biliyorum birazcık birşeyler :turned:

12ada

Doçent
Reaksiyon puanı
7
60 Milyar :scared:

etendu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eminim daha uygunları vardır. Ama bu iş pahalı bir iş galiba :mellow: Söylemeyi unutmuşum bir de kalacağın yere göre de çok oynuyordur fiyat