Yunan Düşü

Bu konuyu okuyanlar

mennes

Asistan
Katılım
29 Mayıs 2012
Mesajlar
297
Reaksiyon puanı
1
Puanları
16
[h=1]Yunan Liderin Aklı Hala İstanbul'daymış![/h][h=2]Aşırı sağcı partinin lideri Mihaloliakos: ''Kalbimiz kraliçe şehirde (İstanbul)"[/h]



İstanbul'un Fethi dolayısıyla düzenlenen etkinlikte Hrisi Avgi mensuplarına konuşma yapan Mihaloliakos'un, Türkler ve yasadışı göçmenler aleyhinde sloganlar attırarak kalabalığı coşturduğu belirtilen haberde, Mihaloliakos'un ''Kalbimiz kraliçe şehirde (İstanbul). Yaşasın Konstantinos Palaiologos'' diye bağırarak konuşmasına son verdiği bildirildi.

Mihaloliakos, Proto Thema gazetesine verdiği mülakatta yöneltilen, ''15 milyon Türk'e karşı artık sadece 3 bin Rum'un yaşadığı İstanbul'u talep etmek bugün gerçekçi olabilir mi?'' yönündeki soruya karşılık ise ''Yahudiler asırlar sonra, 1948 yılında, atalarının topraklarında devlet kurmayı başardılar. 'Silahları alarak Türkler ile savaşmamız gerekiyor' demiyorum fakat asırlarca Helenizm'in Küçük Asya, Pontus ve Doğu Trakya'da var olduğunu unutmamalıyız'' dedi.


http://www.trthaber.com/haber/dunya/yunan-liderin-akli-hala-istanbuldaymis-44036.html
 

Elbruz46

Müdavim
Katılım
22 Şubat 2008
Mesajlar
11,931
Reaksiyon puanı
1,338
Puanları
113
Yunanlılar hiç bir zaman Yahudiler gibi değiller bu bir.
İsrail'i Yahudiler değil, Süleyman mabedini yeniden inşa etmek isteyen Siyonistler ve onların hizmetçisi ABD'li Evangelistler + Yahudilerden Kurtulmak isteyen Avrupa kurdu bu iki.
Hayal alemindeki şaşkolozların laflarını ciddiye bile almak abesle iştigal olur kaale almayın bu da üç...
 
Üst