Yumurta ve Domates Yağmuru!

alperkaan41

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Deniz Baykal, Merkez Yönetim Kurulu Toplantısı İçin Geldiği Diyarbakır'da Gittiği Her Yerde Protesto Edildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Deniz Baykal, Merkez Yönetim Kurulu toplantısı için geldiği Diyarbakır'da gittiği her yerde protesto edildi.

CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın Peygamber Efendimiz ile ilgili sözlerini kınayan Diyarbakırlılar, çeşitli sloganlarla Baykal'ı eleştirdi.

Baykal ve Sav, toplantının yapıldığı Klas Otel'den çıkarken de vatandaşların protestolarına maruz kaldı. Vatandaşlar, Baykal ve Sav'ın içinde bulunduğu otobüsü yumurta ve domates yağmuruna tutarak tepkilerini dile getirdi.

[move]www.haberler.com[/move]

Reallist

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Baykal doğuya gitmediğinin bir sebebi vardı. Başına gelecekleri biliyordu.. Bahçelide gidemez oda biliyor ne olacağını..

WaterBoy

Profesör
Reaksiyon puanı
5
hakimebu dedi ki:
WaterBoy dedi ki:
janissary.ihg dedi ki:
az bile yapmışlar
neden? saldıranlar terörist olduğu için mi?

tum diyarbakirlilar terorist mi??

baykala saldıranları tv de izlediysen hepsi teröristti el işaretlerini filan yapıyorlardı

ayrıca ben diyarbakırlılar terörist demedim lafı nasıl anlamak isterseniz öyle anlarsınız ben kimseye ayrım yapmam Türkiyenin her yerinde herkes eşittir.

paleokastro

Doçent
Reaksiyon puanı
1
germeyin ortamı arkadaşlar. ne saldırması.
protesto ile terörü ayırt edemeyecek kadar dar görüşlü olmayın. vardır elbette aralarında provokatörler

Reallist

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Terörist işareti dediğin şey, her yerde evrenseldir ve anlamı zaferdir. Filistindeki Müslümanlar da yapıyor. O işareti yapmak teröristlikle alakası yoktur.. İşi bitiridim zafer benimdir demek istiyor..

WaterBoy

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Reallist dedi ki:
Terörist işareti dediğin şey, her yerde evrenseldir ve anlamı zaferdir. Filistindeki Müslümanlar da yapıyor. O işareti yapmak teröristlikle alakası yoktur.. İşi bitiridim zafer benimdir demek istiyor..
bunu açıklamışsın peki kafalarındaki sarı-kırmızı-yeşil şeyide açıkla