Yükseltmede takıldı

sherlockmee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba win 8.1 den 10 geçiş yapıyorum şuanda 1 saattir %23de kaldı çaresiz bekliyorum microsoftun kendi yazılımıyla yükseltme yaptım laptop iş bilgisayarım içerisinde 400 gb aşkın bilgilerim var yardımlarınızı bekliyorum

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Merhaba win 8.1 den 10 geçiş yapıyorum şuanda 1 saattir %23de kaldı çaresiz bekliyorum microsoftun kendi yazılımıyla yükseltme yaptım laptop iş bilgisayarım içerisinde 400 gb aşkın bilgilerim var yardımlarınızı bekliyorum
Bekleyin çok uzun sürüyor bu işlem takılıp kalıyor ama kendisi devam ediyor sabredin ben sabaha kadar bilgisayarı açıp bırakmak zorunda kalmıştım sonunda kendisi yüklenmişti.

sherlockmee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok teşekkür ederim beklemeliyim demi içindeki blgiler kaybolmasım yeter

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Çok teşekkür ederim beklemeliyim demi içindeki blgiler kaybolmasım yeter
Kesinlikle bekleyin epey bir zaman alıyor bu durum. Veri kaybı yaşayacağınızı sanmıyorum bende en ufak bir veri kaybı olmamıştı. Şu an W10' u mis gibi kullanıyorum.

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,629
Arkadaşımızın dediği gibi bekleyin. Yükleme bitecektir.