Yüksek Performansta Ekran Kartı Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Supreme
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Supreme

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle herkese iyi forumlar,

Benim sorunum ekran kartımı yüksek performansa geçirdiğimde ekranda kesik kesik birşeyler oluşması laptop kullanıcısıyım güç tasarrufunda intel ekran kartını kullanıyor vga tuşuna bastığımda yüksek performansa geçiyor asıl sorun yüksek performansta başlıyor sorunumun resimleri;

eQZROZ.png

Her hangi bir program açtığımda da devam ediyor;

eNr50X.png

Catalyst Control Center'a girip baktım sorunumu düzeltemedim ekran kartı hakkında bilgi için ss aldım;

eQZRdy.png

Ekran kartının modelini okuyamıyan olursa;

ATI Mobility Radeon HD 5470

Sorunumu kısa yukarıda kısa bir yazı anlattım daha iyi ve hızlı çözüme ulaşmak için ss'ler ekledim.Şimdiden yardımcı olan tüm arkadaşlara teşşekürler.

Supreme

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Konu güncel sorunum hala devam etmekte.

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Donanım sorununa benziyor.. sürücüsünü kaldırıp yeniden yüklemeyi veya güncellemeyi denedinizmi..??? bu nvidia optimus undada sorun var farklışekillerde seninki gibi bu çift ekran istemcisi kullanmaları pekde başarılı olmuyor anlaşılan.. Umarım sorununa çözüm bulurun fakat dediğim gibi donanımsal gibi duruyor...

Supreme

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Donanım sorununa benziyor.. sürücüsünü kaldırıp yeniden yüklemeyi veya güncellemeyi denedinizmi..??? bu nvidia optimus undada sorun var farklışekillerde seninki gibi bu çift ekran istemcisi kullanmaları pekde başarılı olmuyor anlaşılan.. Umarım sorununa çözüm bulurun fakat dediğim gibi donanımsal gibi duruyor...

Çok denedim dostum olmuyor olmuyor amd nin sitesinden beta sürücüyü indirdim bu sefer pc ye format atmış gibi ekran yazıları çok büyük alıyor ve pc yi açtığımda yanlış sürücü hatası veriyo hata böyle değil tabi daha uzun yazıyo özet olarak o sürücü de olmadı driver güncellemek için programlar var onlardan indirdim orda güncel gözüküyor anlamadım çok canımı sıkmaya başladı garanti kapsamından da çıktı pes 2012 bile oynuyamıyorum bırakın 2013 / 2014 sene oyunlarını durum çok vahim biri yardımcı olursa çok sevinirim öyle çokta anlamam desteğe ihtiyacım var istiyen ö.m den skype vs verebilir başka çarem yok her türlü yönteme açık hale geldim.