abdullahcelik
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
iyi günler arkadaşlar şu an bu yazıyı, performans adına ulaştığım amacım için ne kadar mutlu bir şekilde yazdığımı anlatamam.Daha önce AYAZ.D1 (ilgilenenler yapımına bakabilir)http://forum.shiftdelete.net/donani...top-sogutucusu-pc-ye-ozel-uretim-ayaz-d1.html için arkadaşlarla biraz yaka paça olduk. fakat farklı fikirlerin çatışmasından doğru doğar derler. Aynen öyle oldu. Performans adına olan değişiklik inanın beni çok şaşırttı ve bir o kadar da sevindirdi. Ve karşınızda AYAZ.D2 ''her zamankinden daha soğuk
''
yaptığım eklenti resimde de gördüğünüz üzere aliminyum plaka ve hava kanalı sistemi.
AMAÇ:aliminyum u iki hava akımı arasında bırakarak serin kalmasını sağlamak.
eklentilerden biriside adaptör jakı artık herhangi bir adaptör takıp kullanabiliyorum. AYAZ.D1 deki gibi entegre değil.
EN ÖNEMLİ NOKTA....PERFORMANS
SOĞUTUCU OLMADAN...BOŞTA
AYAZ.D2 İLE...BOŞTA
2 SAATLİK BF3, COD8 VE FARCRY 2 TESTİ
SOĞUTUCU OLMADAN
VEE AYAZ.D2 İLE...
arkadaşlar yorumu size bırakıyorum burada 25 derecelik bir düşüş söz konusu....dinlediğiniz için teşekkürler.

yaptığım eklenti resimde de gördüğünüz üzere aliminyum plaka ve hava kanalı sistemi.

AMAÇ:aliminyum u iki hava akımı arasında bırakarak serin kalmasını sağlamak.

eklentilerden biriside adaptör jakı artık herhangi bir adaptör takıp kullanabiliyorum. AYAZ.D1 deki gibi entegre değil.
EN ÖNEMLİ NOKTA....PERFORMANS
SOĞUTUCU OLMADAN...BOŞTA

AYAZ.D2 İLE...BOŞTA

2 SAATLİK BF3, COD8 VE FARCRY 2 TESTİ
SOĞUTUCU OLMADAN

VEE AYAZ.D2 İLE...

arkadaşlar yorumu size bırakıyorum burada 25 derecelik bir düşüş söz konusu....dinlediğiniz için teşekkürler.