Yüksek performanslı laptop soğutucusu AYAZ.D1 in test sonuçları

abdullahcelik

Asistan
Reaksiyon puanı
0
evet arkadaşlar uzun süre oldu ancak yapabildim. Çünkü çalışıyorum ve eve vasat bir şekilde dönüyorum. Sdn.net e bile zor bakıyorum. Bazı arkadaşlar performansını merak ettiler. Konuya yeni bakanlar için soğutucu bu http://forum.shiftdelete.net/donani...top-sogutucusu-pc-ye-ozel-uretim-ayaz-d1.html

Test sonuçlarına bakabilirsiniz BF3 te 3 saat testi

altında hiçbirşey yok masanın üstünde iken klimalı oda da....

ykldurumda.jpg

Ve altında AYAZ.D1 varken hemde klimasız odada (NOT: denemelerden neden biri klimalı ,klimasız odada diye sorarsanız misafirler vardı klimalı odaya geçemedin. Herhangi bir fesatlık düşünmeyelim....)

ayazd1le.jpg

Bilindiği gibi bu bir dondurucu değil sadece pc içinde ki hava akışını arttırıyor. Her türlü yoruma açığım teşekkürler..... :blink:

abdullahcelik

Asistan
Reaksiyon puanı
0
40 derece düşürüyor he dondurucuya koysam bu kadar soğuturmu bilmiyorum... açıkçası pek inanasım gelmedi kendi yaptığımı övmek açısından değil yanlış anlama ama hiç inandırıcı değil...

grkn-g

Doçent
Reaksiyon puanı
3
40 derece düşürüyor he dondurucuya koysam bu kadar soğuturmu bilmiyorum... açıkçası pek inanasım gelmedi kendi yaptığımı övmek açısından değil yanlış anlama ama hiç inandırıcı değil...

marka dikkatini çekmedi sanırım zalman diyor arkadaş 20 liralık soğutucularla karıştırma :) öyle tahtaya iki fan geçirmeye benzemez onlar

abdullahcelik

Asistan
Reaksiyon puanı
0
marka dikkatini çekmedi sanırım zalman diyor arkadaş 20 liralık soğutucularla karıştırma :) öyle tahtaya iki fan geçirmeye benzemez onlar

siz nasıl takipçisiniz anlamadım ki gelmiş bana tahtaya fan geçirmekten bahsediyorsun. arkadaşın verdiği linke göz atmadan yorum yazıyorsun http://forum.donanimhaber.com/m_36986795/tm.htm alın size gerçek bir inceleme bu arkadaşın anlattığı nerdee 95 den 55 nerdee mat öğr. okuyorum aradaki farkı görebilecek kadar bilgim var. Forumda da yazdığım gibi birçok soğutucu denedim bunların bir tanesi de zalman diğerlerine göre en iyisi ama i7 ve 128 bit 1gb Nvdia için yeterli değil. Keşke arkadaşıma satmış olmasaydım da size gerçekçi bir test yapsaydım.

2. ve son olarak arkadaş tahtaya 2 fan geçirmekten bahsetmiş o zaman kendisi yapsında görelim birazcık terbiye lütfen
herşey için teşekkürler allaha emanet ama güzel fikir soğutucunun altına hafif aliminyum yapıştıracam bakalım bir değişme olacak mı

grkn-g

Doçent
Reaksiyon puanı
3
siz nasıl takipçisiniz anlamadım ki gelmiş bana tahtaya fan geçirmekten bahsediyorsun. arkadaşın verdiği linke göz atmadan yorum yazıyorsun http://forum.donanimhaber.com/m_36986795/tm.htm alın size gerçek bir inceleme bu arkadaşın anlattığı nerdee 95 den 55 nerdee mat öğr. okuyorum aradaki farkı görebilecek kadar bilgim var. Forumda da yazdığım gibi birçok soğutucu denedim bunların bir tanesi de zalman diğerlerine göre en iyisi ama i7 ve 128 bit 1gb Nvdia için yeterli değil. Keşke arkadaşıma satmış olmasaydım da size gerçekçi bir test yapsaydım.

2. ve son olarak arkadaş tahtaya 2 fan geçirmekten bahsetmiş o zaman kendisi yapsında görelim birazcık terbiye lütfen
herşey için teşekkürler allaha emanet ama güzel fikir soğutucunun altına hafif aliminyum yapıştıracam bakalım bir değişme olacak mı

hangi linke bakmadan yazmışım anlamadım, görüldüğü üzere bu pc de 76 dereceye kadar düşüş yapmış farklı model farklı pcler farklı şartlarda değişik sonuçlar verebilir. ikinci olarak da ben senin gibi tahtaya iki fan geçirip satışa çıkmıyorum öyle sen yap diyeceğine asıl sen para edecek birşeyler yap

ewrecca

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bence haksızlık etmeyin üzerinde emek verilmiş her şey güzeldir
hangi linke bakmadan yazmışım anlamadım, görüldüğü üzere bu pc de 76 dereceye kadar düşüş yapmış farklı model farklı pcler farklı şartlarda değişik sonuçlar verebilir. ikinci olarak da ben senin gibi tahtaya iki fan geçirip satışa çıkmıyorum öyle sen yap diyeceğine asıl sen para edecek birşeyler yap

S

SDN Okuru

SDN Okuru
öyle birşey yapabilmen için bi kapasite gerek tabii lafta herkez pehlivan uygulamada kimse yok....bahsettiğim link te arkadaşın verdiği link zalman ın kendi resmi sitesinde bile arkadaşın dediği kadar düşüş yaşanmamış ki bu uygulama sonuçları tam tutmaz genelde bunun iki katı değer verdiniz. ve para edecek birşeyler yap diyorsun yapmadığımı nerden biliyorsun ???? bence sen bana tavsiye vermek yerine birşeyler yapmaya başlamalısın bilmem başlayabilirmisin?

abdullahcelik

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşın verdiği linkten bahsediyorum ürünün kendi resmi sitesinde bile bu kadar fark yok. farklı pclerde 30 derecelik fark ta olmaz. Laf çok birşey yapan yok.....

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
beyler bendeki soğutuc ile yarın test etcem bayadır yapcaktımda şimdi şart oldu yarını bekleyin :D

Muvahhid

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Beyler arkadaşa haksızlık etmeyelim açmış düşüşü göstermiş.. Madem iddialısınız sizde yapın ispatlayın görelim ayrıca arkadaş el emeği ile yapmış zalman gibi bir markanın argesi yok arkasında.. Eline sağlık bilader senin işini görmüşse sorun yok..