Yüksek Pc'de düşük performans yardım !!!

kalador2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Sistemim şöyle :
İntel i5 3470 3.20 Ghz

8 GB RAM

AMD HD 6800 1GB 256 BİT DDR5 ekran kartı

Buna rağmen Assasin's Creed 3 'te şehir içindeyken 35 fps ye kadar düşüyor hatta çok çok çok nadir olsada küçük kasılmalar oluyor sizce neden olabilir ekran kartım mı kötü ?

darknessfire

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bu sorun sistemin gücü ile ilgili değil.Bendede i3 3210 ati radeon hd 6870 4 gb ram vardı.Assasian creed 3 şehir içinde kalabalıkta 30 fps de falan seyrediyordu.Sonra nvidia karta geçtim gtx 650 ti OC aşağı yukarı 6870 ile aynı güçte bir ekran kartı fakat bu kartla aynı ayarlarda 40 -45 arası alıyorum kalabalıkta.Yani demek istediğim AMD kartlar asasian creed 3 de düşük performans veriyor.Sebebi büyük ihtimalle driver ile ilgili.ve AMD herhangibir düzeltme yapmadı.İçin rahat olsun başka oyunlarda dene dediğimi anlıyacaksın.Sistemin gayet iyi.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Ayarlarda Pyhsx var mı? Varsa kapat bakalım ne kadar fark edecek.

GraFitee

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Yukarıdakı arkadasımızın da soyledığı gıbı AMD ekran kartlarında driverdan kaynaklı performans dusuklukleri ve sorunlar genellıkle fazla.Artı olarak 1 GB bellekli ekran kartınız, bir süre sonra size yetmeyecektır.Bu sisteme devam edeceksenız Nvidia kartlara yönelmeniz (özellikle 2 GB bellekli ve ustu) sisteminizin daha stabil çalışmasını sağlar.