yüksek gblı oyunlar nasıl indirilir ?

-Uncar_Blood-

Profesör
Reaksiyon puanı
1,174
beyler günümüzde 80gb ı geçen oyunlar var insanlar bu oyunları nasıl indiriyor ? internet 100gb dan sonra yavaşlar fln aile ortamında yaşıyoruz o yüzden ...... harici bir cd rom fln mı almak lazım ? sırf bu yüzden ps5 almayı düşündüğüm oldu benim istediğim oyunlar 60gb ve fazlalığından dolayı indiremiyorsam ne anlamı var ?!

Isaac42

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,525
Yüksek depolama alanı içeren HDD alman gerek. 512gb veya 1TB HDD ler gibi.

The Cyclist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,906
beyler günümüzde 80gb ı geçen oyunlar var insanlar bu oyunları nasıl indiriyor ? harici bir cd rom fln mı almak lazım ? sırf bu yüzden ps5 almayı düşündüğüm oldu benim istediğim oyunlar 60gb ve fazlalığından dolayı indiremiyorsam ne anlamı var ?!

PC taradından bakarsan genelde 1tb hdd'lere indiriliyor. PS ve Xbox tarafında ise dahili depolama yetmediği zaman kullanabileceğiniz diskler var. Seagate'ın Game Drive serisi gibi.

İndirme tarafında ise interneti yavaş olan saatlerce bekliyor?

Isaac42

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,525
hayır depolama var da indirmek sıkıntı abi
Steam veya başka güvenilir orijinal sitelerden indirmek sorun olmaz ama eğer ki torrent gibi korsan şeklinde indirirsen her zaman risk ve sıkıntıdır özellikle yüksek gb li oyunlar için.

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
İnternet hızınız çok düşük sanırım. 50Mb internet ile iniyor rahatça.

-Uncar_Blood-

Profesör
Reaksiyon puanı
1,174
İnternet hızınız çok düşük sanırım. 50Mb internet ile iniyor rahatça.
ondan değil aile ortamında yaşıyorum 150gb dan sonra internet yavaşlıyo ve 60gb oyun benim için çok fazla depolama var da yani 60gb yani interneti sömürür ve beklemeside var bizim internetin dowland hızı 30 upload ise 6 benim demek istediğim boyut çok büyük

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
İleride boyutlar dahada yükselecek bunlar normal hale geliyor.

misty rosetta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,371
ondan değil aile ortamında yaşıyorum 150gb dan sonra internet yavaşlıyo ve 60gb oyun benim için çok fazla depolama var da yani 60gb yani interneti sömürür ve beklemeside var bizim internetin dowland hızı 30 upload ise 6 benim demek istediğim boyut çok büyük
Sen yine kendi internetine şükret download 13 upload 0.60

Windows Server 7

6801.winmain_win7m3
Reaksiyon puanı
559
150 GB'den sonra internet yavaşlıyor mu? Ben AKK (Adil kullanım kotası) kalktı sanıyordum.

-Uncar_Blood-

Profesör
Reaksiyon puanı
1,174

Isaac42

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,525
steam oyunlarını cd ile yüklemek istiyorum bu mümkün mü ? ve hızlı bir harici cd rom önerir misiniz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

kalktı mı benim haberim yok :D
yine cd ye yükleme kısmı var aynı şey ama eğer hazır almak istersen korsan şeklinde cd cilerden alabilirsin ya da orijinal şekilde alırsın ama orijinal olan pahalı olur. PS4 oyunlarını aldığın gibi.

Windows Server 7

6801.winmain_win7m3
Reaksiyon puanı
559
steam oyunlarını cd ile yüklemek istiyorum bu mümkün mü ? ve hızlı bir harici cd rom önerir misiniz ?

kalktı mı benim haberim yok :D
Ben yılbaşından sonra AKK kalktı diye biliyorum. 2019 yılbaşı mı, 2020 yılbaşı mı onu tam hatırlamıyorum. Ama ikisini de geçtiğimize göre kalkması lazım. AKK'li internet mi var sizde?

-Uncar_Blood-

Profesör
Reaksiyon puanı
1,174
yine cd ye yükleme kısmı var aynı şey ama eğer hazır almak istersen korsan şeklinde cd cilerden alabilirsin ya da orijinal şekilde alırsın ama orijinal olan pahalı olur. PS4 oyunlarını aldığın gibi.
işime gelenleri korsan cidden istediklerimi ise orjinal alırım o zaman :)

mesela https://www.hepsiburada.com/ea-battlefield-5-pc-oyunu-p-HBV00000FSPQ4 burdaki oyunu cd roma okutup steam üzerine yazdırıp orjinal bir şekilde oynayabiliyorum değil mi hiç bir şey indirmeden

Isaac42

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,525
işime gelenleri korsan cidden istediklerimi ise orjinal alırım o zaman :)

mesela https://www.hepsiburada.com/ea-battlefield-5-pc-oyunu-p-HBV00000FSPQ4 burdaki oyunu cd roma okutup steam üzerine yazdırıp orjinal bir şekilde oynayabiliyorum değil mi hiç bir şey indirmeden
oyunu kurduktan sonra cd den steame girersin orada steame oyunu eklersin ama steam üzerinden alınmış gibi gözükmez sadece oradaki listeye eklemiş olursun.

Zaten battlefield originsin oyunu olduğu için tam emin değilim ama originse girdiğin zaman belki tanıyabilir oyunun orjinal olduğunu

-Uncar_Blood-

Profesör
Reaksiyon puanı
1,174
oyunu kurduktan sonra cd den steame girersin orada steame oyunu eklersin ama steam üzerinden alınmış gibi gözükmez sadece oradaki listeye eklemiş olursun.
hmm peki steamde serverinde oynarım değil mi ?

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Mutlaka indirme yapman gerek diye biliyorum.

-Uncar_Blood-

Profesör
Reaksiyon puanı
1,174
işte steam değil de origins serverinde oynayabilirsin tam emin değilim cd oyunlarından. Çünkü Battlefield Steamda yok.
tamam farklo bir oyun olsun o zaman o oyunda steam serveri oluyor değil mi :) çok fazla soru soruyorum özür dilerim

Isaac42

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,525
tamam farklo bir oyun olsun o zaman o oyunda steam serveri oluyor değil mi :) çok fazla soru soruyorum özür dilerim
oyunu steame ekledikten sonra sağ tık yapınca falan oyunu etkinleştir yazısı çıkar orada da key olur elinde keyi girersin etkinleştirir büyük ihtimalle.

oyunu steame ekledikten sonra sağ tık yapınca falan oyunu etkinleştir yazısı çıkar orada da key olur elinde keyi girersin etkinleştirir büyük ihtimalle.
ama orijinal oyun olması lazım etkinleştirmek için.

Keyin Steam'da geçerliyse kabul ediyor her keyi ekleyemiyorsunuz. Satın aldınız key veya medyada steamworks ya da Steam'da geçerli olduğuna dair bir ibarenin bulunması gerekir.