constantin_1
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 5
lütfen yardım
:confused1:
:confused1:

crack dosyasını nerden bulucam
Oyunu aldığın yere git ya da bir internet cafeye.cevap bekliyorum
cevap bekliyorum
Cevap basit. Üzerine adam gibi bi şeyler giyip D&R 'a git oyunun orjinalini al.
Yardım edin bilgisayardan soğudum 3 gündür
--- Gönderi Güncellendi ---
YA need for speed underground 2 indirdim tamamen kurdum ama please insert Cdrom diyor 3 gundur indirmek icin ugrasiyorum canimdan biktim lutfen biri yardim etsin
Bak kardeşim benim çocukluk yıllarımda oynadığım bir oyun hani beni maziye götürdüğü için yardım ediyorum,
Forumda yazılanları okudukça hem güldüm hem üzüldüm.
Oyunu indirdiğin dizinde "c rac k" isimli bir dosya olması gerek bunun içinde speed2.exe diye bir dosya var onu kopyalıyorsun
sonra oyunun kuruldu yere, c->program files-> nfs undergraung 2 artık ne yazıyorsa dosya ismi haytırlamıyorum ama program files içinde dir
orada boş bir alana sağ tıklayıp speed2.exe dosyasını yapıştırıyorsun c rac k işlemi bu kadar basit.
Oyunun başında 350z veriyor efsana araç sonra kuvvetle ihtimal peugeot 206 alırsın
Crack yaptınız mı?
burada crack nasıl yapıldığnıı anlatmışsın bende alt tarafta crack yapıp yapmadığını sormuş bulunuyorum![]()
Hayır çocuk öyle bir konu açmış ki gerilim filmi gibi,
ortalama 20-25+ yaş üstü herkes bu oyunu biliyor oynamış kurmuştur.
Bu arada nerden bulup indirmiş çok şaşırdım 2004'ün oyunu 13 yıl öncesi dile kolay.
Hayır şu da ayrı bir konu bence
google'a girip need for speed undergraung 2 c--- nasıl yapılır yazsa , uygulamalı anlatımlı bir sürü video var
Ama SDN'yi tercih etmiş bence SDN bu çocuğa teşekkür etmeli![]()