yüklediğim oyun PLEASE İNSERT THE CORRECT CD-ROM hatası veriyo oynu açılmıyor

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Önce başlığı düzelt, sonra Forum Kuralları'nı oku.

Sonra da daha fazla bilgi vermeyi düşün. :)

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Crack dosyasını bul, oyunun klasörüne kopyala düzelir.

constantin_1

Asistan
Reaksiyon puanı
5
iki oyun yükledim nfs 2 bide global operasyon

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
İnternette googleye oyunun ismini ve yanına crack diye yazarsan bulursun o crack dosyasını oyunun yüklü olduğu yerde exe dosyasının yanına yapıştır değiştirilsin mi derse evet de.

constantin_1

Asistan
Reaksiyon puanı
5
oyunun kayıtlı olduğu yer bilgisayar/program files/crave/global operation
doğrumu

constantin_1

Asistan
Reaksiyon puanı
5
hatanın anlamı doğru sıkıştır olduğu için dosyayı zip olarak yedekledim ve crave dosyasının içine yapıştırdım
yinede açmadı

constantin_1

Asistan
Reaksiyon puanı
5
bi crack dosyası indirdim ama virüslü çıktı başka bi yolu yokmu

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Oyunları kurduğun CD'nin içinde crack olması lazım. Crack, Razor gibi isimlerle oluşturulmuş klasörler vardır. Onun içindeki EXE ve varsa yanındaki DLL gibi dosyaları oyunun kurulu olduğu klasör içine yapıştırman lazım. Yapıştırırken değiştireyim mi diye sorar, ona evet diyeceksin. Kolay gelsin.

constantin_1

Asistan
Reaksiyon puanı
5
virüslü dosyayı sil komutu verdim ama silmemiş galiba
oyunun masaüstü logosu nun aynısı oluştu şimdi masaüstünde iki tane var ve birisi oyunu açıyo ama güvanilirmi bilmiyorum virüs varmıdır nasıl anları teşekürler

constantin_1

Asistan
Reaksiyon puanı
5
gelen dosyayı oyun dosyasının içine yapıştırayımmı

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Oyunu aldığın yere git ya da bir internet cafeye.

Hatırlıyorum da küçüktüm. İlk kez oyun yüklüyorum ama bi türlü açılmıyordu. O zamanki bildiğim tüm küfürlerle aldığım internet cafeye gittim. Çalışmıyor bu dedim. Sağolsun anlattı, crack yapacakmışız. :D

O zamanlar crack olayı kolaydı artık yok şu numarası yok bu numarası diye karmaşık hale geldi bazıları. Belki senin oyun da öyledir.

Akin karaca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yardım edin bilgisayardan soğudum 3 gündür
--- Gönderi Güncellendi ---
YA need for speed underground 2 indirdim tamamen kurdum ama please insert Cdrom diyor 3 gundur indirmek icin ugrasiyorum canimdan biktim lutfen biri yardim etsin

Son düzenleyen moderatör:

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
Yardım edin bilgisayardan soğudum 3 gündür
--- Gönderi Güncellendi ---
YA need for speed underground 2 indirdim tamamen kurdum ama please insert Cdrom diyor 3 gundur indirmek icin ugrasiyorum canimdan biktim lutfen biri yardim etsin

Crack yaptınız mı?

mrtlln

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Bak kardeşim benim çocukluk yıllarımda oynadığım bir oyun hani beni maziye götürdüğü için yardım ediyorum,

Forumda yazılanları okudukça hem güldüm hem üzüldüm.

Oyunu indirdiğin dizinde "c rac k" isimli bir dosya olması gerek bunun içinde speed2.exe diye bir dosya var onu kopyalıyorsun
sonra oyunun kuruldu yere, c->program files-> nfs undergraung 2 artık ne yazıyorsa dosya ismi haytırlamıyorum ama program files içinde dir

orada boş bir alana sağ tıklayıp speed2.exe dosyasını yapıştırıyorsun c rac k işlemi bu kadar basit.

Oyunun başında 350z veriyor efsana araç sonra kuvvetle ihtimal peugeot 206 alırsın

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
Bak kardeşim benim çocukluk yıllarımda oynadığım bir oyun hani beni maziye götürdüğü için yardım ediyorum,

Forumda yazılanları okudukça hem güldüm hem üzüldüm.

Oyunu indirdiğin dizinde "c rac k" isimli bir dosya olması gerek bunun içinde speed2.exe diye bir dosya var onu kopyalıyorsun
sonra oyunun kuruldu yere, c->program files-> nfs undergraung 2 artık ne yazıyorsa dosya ismi haytırlamıyorum ama program files içinde dir

orada boş bir alana sağ tıklayıp speed2.exe dosyasını yapıştırıyorsun c rac k işlemi bu kadar basit.

Oyunun başında 350z veriyor efsana araç sonra kuvvetle ihtimal peugeot 206 alırsın

burada crack nasıl yapıldığnıı anlatmışsın bende alt tarafta crack yapıp yapmadığını sormuş bulunuyorum :)

Crack yaptınız mı?

mrtlln

Asistan
Reaksiyon puanı
61
burada crack nasıl yapıldığnıı anlatmışsın bende alt tarafta crack yapıp yapmadığını sormuş bulunuyorum :)

Hayır çocuk öyle bir konu açmış ki gerilim filmi gibi,

ortalama 20-25+ yaş üstü herkes bu oyunu biliyor oynamış kurmuştur.

Bu arada nerden bulup indirmiş çok şaşırdım 2004'ün oyunu 13 yıl öncesi dile kolay.

Hayır şu da ayrı bir konu bence

google'a girip need for speed undergraung 2 c--- nasıl yapılır yazsa , uygulamalı anlatımlı bir sürü video var :)

Ama SDN'yi tercih etmiş bence SDN bu çocuğa teşekkür etmeli :innocent:

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
Hayır çocuk öyle bir konu açmış ki gerilim filmi gibi,

ortalama 20-25+ yaş üstü herkes bu oyunu biliyor oynamış kurmuştur.

Bu arada nerden bulup indirmiş çok şaşırdım 2004'ün oyunu 13 yıl öncesi dile kolay.

Hayır şu da ayrı bir konu bence

google'a girip need for speed undergraung 2 c--- nasıl yapılır yazsa , uygulamalı anlatımlı bir sürü video var :)

Ama SDN'yi tercih etmiş bence SDN bu çocuğa teşekkür etmeli :innocent:

Teşekkür ederim :)