HarunBey
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 324
Tamam o iş sende zaten aktif değil ödev yapıyo herhalde
Twich Discord'da gerekli
Mesaj otomatik birleştirildi:
Twich Discord'da gerekli
Bende gaza geldim.Tamam o iş sende zaten aktif değil ödev yapıyo herhalde
Twich Discord'da gerekli
Ne açıdanBende gaza geldim.
Bende Youtube a mı girsem ?Ne açıdan
Forom'a geldiğinde şok geçirecek
bunu yazmanın amacı neydiBende Youtube a mı girsem ?
Neyse boşver.Anne birlikleri tarafından engellenirim.Annem Foruma bile karşı.
Çocuğu mu düşünüyon?Bende Youtube a mı girsem ?
Bende Youtube a mı girsem ?
Daha açmadım kapağı falan yapıyım öyle açıcam.Size yaptığım bir editi atabilirmiyimKanalın adını söyle abone olalım
Elanurlu olanAt bakalım
Hesap olmasa bile görebiliyorsunuzBende youtube kanalı açıcam resim felan çizcem
İnstagram hesap yok bende
Mail ile gönderme şansın var mı
ben direk size videoyu atrım buraya az sonraBen göremedim giriş yapma gerek diyor
Az sonra videouu atarım bulursamBen göremedim giriş yapma gerek diyor
merhaba arkadaşlar bugün siz lerle oyun video su çekiyoruz pubg de nerdeyse bütün kill leri al dık
Çok saçmaYoutube için taktik;
açıklama yazarken anahtar kelimeleri boşluklu yaz yani şöyle;merhaba arkadaşlar bugün siz lerle oyun video su çekiyoruz pubg de nerdeyse bütün kill leri al dık
Örnek (Enes Batur)
Ekli dosyayı görüntüle 112770
ilk tuzak tan kurtulan kazandı !
Gördüğün gibi kazandı ve tuzak kelimeleri anahtar kelime oldukları için onları ayırmış, tuzak kelimesi ile tan ekini ve kazandı kelimesi ile ünlemi ayırmış. bu arada virgüller arasında da boşluk var dikkat et.
Evet buldumBirazdan herhalde hepimiz ba yicez :d
Ban yicez
Ekran kaydedici buldun degil mi
introya ihtiyacı yok hatta görüntü kirliliği.Hayır introyada ihtiyacı olacak.Ben mesaja ekleme yaptım.
İntro kanalın ilgi çekiciliğini arttırırintroya ihtiyacı yok hatta görüntü kirliliği.
doğru yapılmazsa (ki doğru yapan sadece 2-3 kişi var türkiyede) videoyu sıkıcı gösterir.İntro kanalın ilgi çekiciliğini arttırır
Ortalamanın 90 olması yeterli değil iyi bir youtuber olmak istiyorsan ortalaman 100 olması lazımMerhaba ben 16 yaşındayım. Yayıncı ve youtuber olmak istiyorum.Nasıl yapablirm.Her şeyim var sistemim iyi ipad prom var telefondan görüntü bağlarsam diye el gato da aldım.Oyun videoları çekmek istiyorum.Fortnite pubg,csgo,valorant,pubg mobile,LoL çok iyi oynarım.Okuldaki başırımda çok iyi ehr sene takdirle geçiyorum ortalamam 90 nın altına düşmüyor.Nasıl başlamalıyım.Ne yapmam lazım.Nasıl tanınabilirim.Bazı kişilere reklammı veriyim ne yapmam lazım yadımcı olurmuusnuz
up
Fikri olan yokmu
Herkesmş yanlış anlar arkdaş.Üstte dedim zaten okula devammı ediyimmi yoksa bunamı kafamı veriyim diye sordum okuyun biraz üstüOrtalamanın 90 olması yeterli değil iyi bir youtuber olmak istiyorsan ortalaman 100 olması lazım
Okulu direk bırak o zaman. sonuçta dünya için çok faydalı bir iş yapacaksın youtuber olmak kolay değil..Herkesmş yanlış anlar arkdaş.Üstte dedim zaten okula devammı ediyimmi yoksa bunamı kafamı veriyim diye sordum okuyun biraz üstü