Youtubedeki Arsız kimdir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rom.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Youtube de gezinirken karşıma bir şarkı çıktı böyle arabesk fantazi yeni bi müzik tarzı gibi geldi bana söyleyen kişinin ismini yeni duydum kişi hakkında bilgisi olan varsa bilgiye açız beylerrr :D http://www.youtube.com/watch?v=VQcC5UlYQ1E

FinaLonLine

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Arsız Bu Arkadaşım... Kimse Hakkında Fazla Bişey Bilmiyor İnternettede Pek Bir Bilgi Yok Bunuda Bir Zamanlar İnternetten Araştırıp Resimlerini bulmuştum.. Arşivimden Çıktı.. Almanyada Olduğu Biliniyor... Çok Güzel Şarkıları Var Özellikle Lanet Olsun Adlı Şarkısını Dinlemeni İsterim Genelde Şiirli Müzik Yapıyor.. Geneli Şiir Diyebiliriz Yani.. Ben Bu Kadarını Biliyorum.. İyi Paylaşımlar...

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Youtube de bu sese benzer bir çok ses var.

Ama ben bunu beğenmedim.Beyaz şhowda çalan daha güzeldi.neydi ya beyazın skeçlerinde çaldığı şarkı bak unuttum..

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177

Arsız Bu Arkadaşım... Kimse Hakkında Fazla Bişey Bilmiyor İnternettede Pek Bir Bilgi Yok Bunuda Bir Zamanlar İnternetten Araştırıp Resimlerini bulmuştum.. Arşivimden Çıktı.. Almanyada Olduğu Biliniyor... Çok Güzel Şarkıları Var Özellikle Lanet Olsun Adlı Şarkısını Dinlemeni İsterim Genelde Şiirli Müzik Yapıyor.. Geneli Şiir Diyebiliriz Yani.. Ben Bu Kadarını Biliyorum.. İyi Paylaşımlar...

2 ay sonra nihayet cevap gelebildi :D Teşekkürler Arkadaşım :)

Arsızın şiirlli müzikleri çok dokundu bana o yüzden sevdim :D
Sende müzikleri felan varsa benimle irtibata geçebilirmisin ? :turned:

FinaLonLine

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu Yeni Sanatcı Değil Arkadaşlar Bayadır Var Ve Bir Çok Şiirleri Var Ve Bizim Tanımadığımız Bir Çok Kişiyle Düeti Var Genelde Lanetli Şeyler Yani Kaderle İlgili Şiirler Ve Şarkılar Yazar..

http://www.izlesene.com/video/muzik-arsiz/509058

Mesela Bu Şiiri Çok Tutuldu... Ben Tek Geçerim Bu Şiirini... bunun Gibi Bir Çok Şiiri Vardır.. Arattırırsanız Güzel Şeyler Bulacağınızı Tahmin Ediyorum...

FinaLonLine

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şarkıları var bi kaçtane heralde bi 10 tane arşive bakmam lazım:)

Bu arada Bende Arsızla ilgili hayatıyla ilgili şeyle arastırıyordum ama googlede burayı buldum dedim resimlerimden koyim gecerken arastırım hayatını ve müziklerinin isimlerini paylaşırım.. siirleride birçok sitede var... google amcayı kullanın derim :D