• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Youtube'dan Video İndirmek ? ? ?

Arkadaşlar şöyle bir program arıyorum yardımcı olurmusunuz. Öncelikle tarayıcı ile stabil çalışan birşey istemiyorum. Elimde video linkleri var sadece bu linkleri kopyalayıp programa yapıştırmak ve indirmesini beklemek istiyorum. Kullandığınız bu tarz bir indirici varmı. Save2pc yi denedim http4 error3 gibi bir hata veriyor bu hata çözümünü bilen varsa daha makbul olur. Youtube fisher filan denedim ama sonuç alamadım. Yardımlarınızı bekliyorum...:huh:

Jdownloader candır canandır :) __kadıköyRAP__ şukuyu haketmiştir :D

Bi zamanlar dirpy vardı en güzeli oydu aslında ama giriş yapamıyorum şuan. Bu tarz bildiğiniz farklı bir site varmı arkadaşlar?

mozilla kullanıyorsan eger mozillanın ekletilerinde ant.downlod indir.

ya ben bişey yüklemeden indirmek istiyorum şarkı öyle bir site var mı?

ya ben bişey yüklemeden indirmek istiyorum şarkı öyle bir site var mı?[/QUOTE

aslında ne bir siteye nede bir programa ihtiyacın var.internet üzerinden seyrettiğin,dinlediğin hersey zaten bilgisayara kaydoluyor.
işletim sistemini ve web tarayıcını bana soyleyecek olursan sana nereye kaydettiğini söyleyebilirim.

ben gerekli oldugunda vindir kullanıyorum hiçbir sorun cıkarmadı ayrıca indirirken sectiginiz bircok formata da hemen cevirip kaydediyor

internet download manager.... çok kaliteli bi program....

firefox eklentısı DownloadHelper cok kolay ve rahat kullanımı var