Youtube'da en çok izlettiren / kazandıran kategoriler

modernist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
arkadaşlar ,
youtubede en çok izlettiren / kazandıran kategoriler hakkında bilginiz var mı ? Her gün günde birkaç saatimi youtube işleri için değerlendirmeyi düşünüyorum. bilgili arkadaşlarımızdan yardım talep etmekteyim.

Mahperi

Asistan
Reaksiyon puanı
410
Sizin hangi alanda daha yetenekli ve bilgili oldugunuz önemli bu konuda.
Belli bir kitleye hitap edecekseniz, o konuda bilgi verirseniz daha iyi yardımcı olunacaktır.

CapScroLL

Profesör
Reaksiyon puanı
2,683
Pek Türkçe kaynağı bulunmayan oyunların server kurulumları ve edit işlemleri anlatımı üzerinden bir kanal yürütürsen kendine kitle edinebilirsin, tabi mola niyetine arada o oyunları da oynamak lazım. Mesela ben Unturned üzerinden bir şeyler yürüttüm ama kanalı bıraktım şuan kendi kendine büyüyor.

modernist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Pek Türkçe kaynağı bulunmayan oyunların server kurulumları ve edit işlemleri anlatımı üzerinden bir kanal yürütürsen kendine kitle edinebilirsin, tabi mola niyetine arada o oyunları da oynamak lazım. Mesela ben Unturned üzerinden bir şeyler yürüttüm ama kanalı bıraktım şuan kendi kendine büyüyor.
kendi kendine büyüyor derken kanalınız mı ?
Sizin hangi alanda daha yetenekli ve bilgili oldugunuz önemli bu konuda.
Belli bir kitleye hitap edecekseniz, o konuda bilgi verirseniz daha iyi yardımcı olunacaktır.

şuan için kamera arkası durumda olacağım işler, en fazla sesim duyulacaktır ve işlemler kurgusal olacak.

CapScroLL

Profesör
Reaksiyon puanı
2,683
kendi kendine büyüyor derken kanalınız mı ?
Evet, oyunda gün geçtikçe server sayısı artıyor. Tabi nitrado otomatik kurulum ile videomun önüne taş koyuyor ama eklenti kurmak isteyenler izliyor :tearsofjoy: