YouTube?

WaterBoy

Profesör
Reaksiyon puanı
5
YouTube u seviyorum kimin ne dediği veya ne yaptığı umrumda değil.O sitede Atatürk'e edilen hakaretler Atatürk'ün büyüklüğünden bişey kaybettirmez ne de Türklere edilen küfürler Türklerin büyüklüğüne bi zarar getirmez.

Bana göre YouTube internet tarihinin önemli buluşlarından birisi ve ben bunu kullanma zevkinden mahrum kalmak istemiyorum.

(Yine pragmatikliğim üzerimde :))

sivaspor

Profesör
Reaksiyon puanı
2
YouTube u seviyorum kimin ne dediği veya ne yaptığı umrumda değil.O sitede Atatürk'e edilen hakaretler Atatürk'ün büyüklüğünden bişey kaybettirmez ne de Türklere edilen küfürler Türklerin büyüklüğüne bi zarar getirmez.

Bana göre YouTube internet tarihinin önemli buluşlarından birisi ve ben bunu kullanma zevkinden mahrum kalmak istemiyorum.

(Yine pragmatikliğim üzerimde :))

Youtube faydali bir site zararli yonleride olsa, sigara gibi girdi hayatimiza :mrgreen: lakin youtube yasagina itiraz ettigimiz kadar birazda kendi haklarimiza konulan yasaklara tepki koyabilsek boyle cumbur cemaat?

Bakin dun star haberde baz istasyonlari ile ilgili bir haber cikmisti.
tepki koyan sadece o semt halki,
yani bana dokunmayan yilan bin yasasin!
ama yilanin bi gun dokunmayacaginin garantisi yok
ve o yilan dokundugunda opucuk gibi olmaz.

soresger2121

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sonuçta kapatılması bile bişey değil yine millet antisansür,ktunnel,vtunnel,herneyse bunlarla kapatılan sitelere girebiliyor boş iş.

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
ben hiç girmiyorum ya dns lerini felan açmış olsamda kota yiyo :mrgreen:

antilove

Profesör
Reaksiyon puanı
11
ben hiç girmiyorum ya dns lerini felan açmış olsamda kota yiyo :mrgreen:
ben de kota korkusuyla giremiyorum
aklıma çok güzel bir şarkı gelirse yada bir yerden güzel bişey duyarsam ona bakmak için giriyorum yoksa bana yasaklı

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Turkluk nedir nasil Turklukten taviz verilir bu bile basli basina anlamsiz bir soru
Bildiginiz uzere millet kavraminda Turk olunmaz dogulur nasilki alman sonradan fransiz olamiyorsa herhangi biriside Turk olamaz.
Manevi olarak Turkiyede yasayanlarada Toplumsal anlamdada Turk denilmektedir ki Turkiye sinirlari icerisinde yasadigi icindir.
Bu konuda da taviz soz konusu olamaz vatana ihaneti yada asker kacakligini bu kategoriye alirsaniz o baska.

ÇOK FAŞİSTÇE BİR SÖYLEM.

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Konuya Benim Dinim, benim vatanım, benim Atam Diye bakarsanız ve youtube'yi bu bağlamda eleştirirseniz, bu kendi değerlerinizi muhafaza etmek demektirki bu bir ortak değer olmadığı için youtube'ye yaptırım olarak geri dönmez. Dediğimin daha iyi anlaşılması için şüyle söyleyeyim:Benim Atama hakareten sadece ben rahatsız olurum. peki Başkaları ... hayır olmaz. Onlar belkide benim atamı tanımıyor bile. Doğal olarak youtube, Koru bir çıklık olarak kalan tebkiyi açıksa pek tınlamıyor.

Bunun yerine Ortak bir tepki vermek lazım. Bunuda ortak değerler üzerinden yapmak daha akılıca.Mesela kendisinin haberi olmdan yotube'ye konan ve kendisinin alenen aşalandığı bir video'ya karşı tepki oluşturmak tüm dünyada mümkün.Bu ortak tepki koru bir çığlığa değil bir yaptırıma dönüşür. Ve youtube her şeyi para kazanmaktan ibaret olmadığını Anlamış olur.

Tebkimizi ne kadar ortak değerler üzeinden yaparsak Yotube o kadar yaptırım uygulamış oluruz.

Bu arada Yukarıdaki örnekte "kendisinin haberi olmdan yotube'ye konan ve kendisinin alenen aşalandığı bir video'ya" karşı tepki örneğini verdim. şimdi düşündümde Bu da ortak değer değil sanırım. Yani hangimiz başkalarının aşağlandığı bir video'ya tepki vermişizki. Hata En çok izlenen video bunlar.

yani sorun birazda bizde sanırım. Bizim Atamıza yada Dinimize Saldırıldığında Ayağa kalkanlar başkalrının atası, dini aşağlandığında neden tepki vermez?

Sadece benim değerim yaşasın dersek hak yolunu bulmayız.Benim atama benim dinime saldırının olmadığı Yotube'lar istiyorsak tepki ortak olmak zorunda. Hata değerlerimiz ortak olmaza bile....

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Youtube'dan nefret etmeniz, Youtube engelinin kalkmasını yada o videoların orada hala durması yada birileri tarafından yeniden yüklenmesini ne yazık ki değiştirmiyor. Nefret etmesenizde değiştirmiyor. Böyle boş söylemlerin ötesine geçmek gerek.