Youtube Video İndirirken Dikkat

AbdulkadirGUNAY

Asistan
Reaksiyon puanı
54
IDM diye bir şey varken kim abidik gubidik sitelerle uğraşır ki?
Nadiren video indirdiğim olur ama bahsettiğiniz şeyden haberim yoktu bende çoğu kişi gibi yukarıda bahsedilen siteler aracılığıyla indiriyorum. Ücretli bir yazılım mı forumda bir rehberi vs. var mı acaba?

TeknoLocks

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
332
Nadiren video indirdiğim olur ama bahsettiğiniz şeyden haberim yoktu bende çoğu kişi gibi yukarıda bahsedilen siteler aracılığıyla indiriyorum. Ücretli bir yazılım mı forumda bir rehberi vs. var mı acaba?
ücretli bir yazılım ancak crack indiriyor birçok kişi benim anlamadığım şey crackten de virüs bulaşacak o sitelerden de ne farklı kaldı
IDM diye bir şey varken kim abidik gubidik sitelerle uğraşır ki?
ıdm crack yapıp bilgisayarıma neden zararlı yazılım bulaştırayım ki

sezerr53

Asistan
Reaksiyon puanı
25
JDownloader 2 , xtreme download manager free alternative

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Free download manager programı kullanabilirsin. Ücretsiz ve idm'nin altarnatifi diyebilirim.

Anonim 234172

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
72
Ücretsizdir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama qBitTorrent varken IDM ne kadar iyi tartışılır.

vigilantemre

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,958
IDM'ye ücretsiz ve açık kaynak kodlu bir alternatif olarak JDownloader2 kullanmanızı öneririm, YouTube videolarını da indiriyor bildiğim kadarıyla. Ya da Python ile basit bir program yazarak indirebilirsiniz, bu konuda anlatmıştım: Python ile YouTube videolarını indirme