- Reaksiyon puanı
- 332
Google aramalarda ilk sırada çıkan savefrom.net de virüs uyarısı veriyor kaspersky acaba hata mı diye mcafee ile de denedim o da verdi dikkatli olun
Nadiren video indirdiğim olur ama bahsettiğiniz şeyden haberim yoktu bende çoğu kişi gibi yukarıda bahsedilen siteler aracılığıyla indiriyorum. Ücretli bir yazılım mı forumda bir rehberi vs. var mı acaba?IDM diye bir şey varken kim abidik gubidik sitelerle uğraşır ki?
ücretli bir yazılım ancak crack indiriyor birçok kişi benim anlamadığım şey crackten de virüs bulaşacak o sitelerden de ne farklı kaldıNadiren video indirdiğim olur ama bahsettiğiniz şeyden haberim yoktu bende çoğu kişi gibi yukarıda bahsedilen siteler aracılığıyla indiriyorum. Ücretli bir yazılım mı forumda bir rehberi vs. var mı acaba?
ıdm crack yapıp bilgisayarıma neden zararlı yazılım bulaştırayım kiIDM diye bir şey varken kim abidik gubidik sitelerle uğraşır ki?
Ücretsizdir.Nadiren video indirdiğim olur ama bahsettiğiniz şeyden haberim yoktu bende çoğu kişi gibi yukarıda bahsedilen siteler aracılığıyla indiriyorum. Ücretli bir yazılım mı forumda bir rehberi vs. var mı acaba?
Önermiş olduğunuz program ile cevap istenilen soru farklıÜcretsizdir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama qBitTorrent varken IDM ne kadar iyi tartışılır.
Okey JDownload2'de daha iyi IDM'den.Önermiş olduğunuz program ile cevap istenilen soru farklıBir torrent istemcisi ile download manager rakip olarak görmek ilginç
![]()